Home
20 Ekim 2019 ( 6585 izlenme )
Reklamlar

İktidar soytarısı Tezcan'dan, Atatürk ve Ekrem İmamoğlu’na hakaret!


Yandaş Fatih Tezcan İmamoğlu'nun bu çağrısına hakaretle yanıt verdi.



Haydarpaşa ve Sirkeci Garı ile ilgili ihalede İstanbul Büyükşehir Belediyesi elenince Ekrem İmamoğlu adeta çılgına döndü. Haydarpaşa’nın ranta kurban edilmemesi için elinden gelen mücadeleyi vereceğini söyleyen İmamoğlu “Hem mahkemeye taşıyacağız hem de suç duyurusunda bulunacağız. Haydarpaşa’nın Sirkeci’nin o alanına bu halk müsaade etmediği sürece hiç kimse giremez.” demişti.

Yandaş Fatih Tezcan İmamoğlu’nun bu çağrısına hakaretle yanıt verdi.

Hem Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hakaret eden Tezcan ”Biz senin ağababalarına girdik, sen kimsin dangalak?! ” dedi.


http://www.krttv.com.tr/gundem/iktidarsoytarisitezcandanataturkveekremimamoglunah17095.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Suudilerin Türk mallarına boykotunda ikinci ayda tablo ağırlaştı İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü'nün çocuk istismarı olayıyla ilgili paylaşımı TBMM gündeminde! Sürekli Düşünen Biriyseniz ve Bu Yüzden Uykularınız Kaçıyorsa Mutlaka Okuyun! Emeklilerden Şimşek'e tepki: "Bu yaşamak değil"