Kocaeli’de akıl almaz bir olay yaşandı. İddiaya göre bir genç kız, etek giydiği için önce sözlü tacize maruz kaldı daha sonra fiziksel saldırıya uğradı.
Yerel medyadan Kocaeli Gündem’in haberine göre, olay İzmit İstiklal Caddesi’nde dün yaşandı. Üniversite öğrencisi olan genç kız, mağazaya girerken başka bir kadının sözlü ve fiziki saldırısına maruz kaldı.
Etek giydiği için hakarete uğradığını söyleyen genç kız, Saraybahçe Polis Karakolu'na giderek şikayetçi oldu. Genç kız, kendisine saldıran kadının etek giydiği için kendisine ağza alınmayacak sözler söylediğini ve saldırıda kaynak olan saçlarını kopardığını belirtti.
Genç kız, “Arkadaşımla birlikte mağazaya giriyorduk. Arkadan bir kadın geldi. Benim kolumdan tutup çekiştirdi, ‘amacınız ne, neden böyle giyiniyorsun. Seni böyle görmek zorunda mıyım’ diyerek ağza alınmayacak hakaret ve ithamlarda bulundu” dedi.
TELE1
Alman liderden skandal ‘Türkiye’ talebi!
Sedat Peker'e sessizliğini bozduracak hamle: Ümit Özdağ Sedat Peker planını açıkladı
Atatürk Orman Çiftliği'nde yangın! Kundaklama iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı!
Kadir Topbaş’ın FETÖ’den tutuklu damadı: Başka siyasilerin damatları ile karşılaştırıldım
MHP’li Aliağa Belediyesi’nde 8 işçi daha işten çıkartıldı!
Sedat Peker'den Soylu'ya: "Seni her yerde dakika dakika takip ediyorum"
Erdoğan'a topuk selamı veren AKP'liden emeklileri kızdıracak sözler: "Kardeşim, sen İsviçre'de yaşamıyorsun!"
Özgür Özel: "Hiç değilse ev hapsi verilsin"
İstanbul Valiliği’nden içki yasağıyla ilgili yeni açıklama: "Yasaklama söz konusu değil"
Suriyeliler kaldı, üniversite ayaklarına gitti! Türkiye Suriye’de üniversite kuruyor!