İktidarın politikaları sebebiyle son 24 yılın rekorunu kırdı. Verileri tartışmalı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yıllık enflasyonu yüzde 85,51 açıklarken bağımsız ekonomistlerden oluşan ENAG, yıllık enflasyonu 185,34 açıkladı.
Hayat pahalılığı sebebiyle beli bükülen yurttaşlar, her taraftan tasarruf etmeye başladı. Uzun ömürlü ve dayanıklı spor ayakkabıların fiyatları ateş pahası olması sebebiyle yurttaşlar, ayakkabılarını tamir ettirmeye yöneldi.
TELE1 YouTube ekibinin ziyaret ettiği bir ayakkabı tamir atölyesinde emekçiler, tamir için gelen ayakkabılarda büyük bir artış olduğunu söyledi. Hude Gürbüz’e konuşan bir ayakkabı tamircisi, piyasa fiyatı 30-40 lira değişen bir patiği göstererek, “Bu ülkenin aynasıdır aileler çocuklarına patik alamıyor” dedi.
CHP İstanbul il binası mühürlendi!
Türkiye, Kıbrıs'a 6 adet F-16 konuşlandıracak
Bakan Tunç'tan MHP'li vekillerin 'altın kaçakçılığı' iddialarına kaçamak yanıt
Benzin ve motorinde kontak kapattıracak gelişme
Özgür Demirtaş’dan ‘dolar’ çıkışı: Cin bir kere şişeden çıktı; elinizi yırtıp geçecek
Zararın adresi Varlık Fonu!
Genç öğretmen, öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi
Kentte vaka sayılarının neden arttığı belli oldu! Diyarbakır’da şoke eden ‘maske’ görüntüleri!
Malatya depremine canlı yayında yakalandı! 'Çok şiddetliydi'
Berat Albayrak'ın paylaştığı 'güven endeksi'nde gözden kaçan detay!