İktidarın politikaları sebebiyle son 24 yılın rekorunu kırdı. Verileri tartışmalı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yıllık enflasyonu yüzde 85,51 açıklarken bağımsız ekonomistlerden oluşan ENAG, yıllık enflasyonu 185,34 açıkladı.
Hayat pahalılığı sebebiyle beli bükülen yurttaşlar, her taraftan tasarruf etmeye başladı. Uzun ömürlü ve dayanıklı spor ayakkabıların fiyatları ateş pahası olması sebebiyle yurttaşlar, ayakkabılarını tamir ettirmeye yöneldi.
TELE1 YouTube ekibinin ziyaret ettiği bir ayakkabı tamir atölyesinde emekçiler, tamir için gelen ayakkabılarda büyük bir artış olduğunu söyledi. Hude Gürbüz’e konuşan bir ayakkabı tamircisi, piyasa fiyatı 30-40 lira değişen bir patiği göstererek, “Bu ülkenin aynasıdır aileler çocuklarına patik alamıyor” dedi.
CHP’nin ‘Emekli Halk Kart’ uygulaması detayları belli oldu! Nakdi destek de yapılacak
Özgür Özel'den mutlak butlan davasının reddedilmesine ilk yorum
Burayı da kurutacaklar! 700 köylü HES’lere karşı imza topladı
Yaren Leylek'in deprem öncesindeki ve deprem anındaki davranışları dikkat çekti
10 milyon aracı kaybettiler!
AKP ‘Man belgesini’ yalanlamak isterken doğruladı!
Korkunç rakam! İşte en iyi ihtimalle Türkiye'deki işsiz sayısı...
AKP'li belediye su faturalarındaki rekor vergide geri adım attı
Kaftancıoğlu: Seçim gecesi AKP ıslak imzalı tutanakların elimizde olup olmadığını araştırıyordu