Soruyu geri çeviren İBB Başkanı İmamoğlu, "Bence çalıştığınız yer bir gazete değildir. Sizin yayın organınızın sorusuna cevap vermeye tenezzül etmem" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), görevde bulunduğu 18 aylık sürecin değerlendirmesini yaptı. İmamoğlu ve belediyenin yönetim kadrosunun katıldığı ‘Adil, Yeşil ve Yaratıcı İstanbul Yolunda 18 Ay’ başlıklı toplantı, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenledi.
Burada yaptığı açıklamalarda, Akit muhabirinin sorusunu geri çeviren İmamoğlu, "Bugünkü Akit gazetesinin manşetinin altındaki haberi okudunuz mu? 'Hayvan... Ekrem' yazıyordu, okudunuz mu? Bence çalıştığınız yer bir gazete değildir. Sizin yayın organınızın sorusuna cevap vermeye tenezzül etmem. 16 milyon insanın yöneticisine ve 5 milyona yakın insanın oy verdiği bir insana davranış biçimini düzenleyemeyen ve bu konuda kalemi sapkınlaşmış, haber yapma biçimi sapkınlaşmış, dili bozuk tavırlarla hareket eden bir kuruma bu anlamda cevap vermem." dedi.
Barış Yarkadaş ve Doğu Perinçek canlı yayında birbirine girdi!
Rus bankalarına yaptırım Türk turizmcisini vurdu: Ödeme alınamıyor
İBB'den okul servis ücretlerini düşürecek flaş karar
İTÜ birincisinden hafızalardan çıkmayacak mezuniyet konuşması! 'Yozlaşmış bu sistemi değiştireceğiz, değiştirmeliyiz'
'Din adamıyım yalan söyleyemem' demişti: Gezi müezzini organ bekliyor
Yenidoğan çetesi şüphelileri arasında AKP'li Prof. Dr. Fetin Rüştü Yıldız da var
Trolleri çılgına çeviren İmamoğlu kampanyası gündem oldu!
Engin ve Dilan Polat çiftinin avukatı anlattı: "Hep aynı cümleyi tekrarlıyor"
Dolar fırladı AKP'li vekiller tuhaflaştı: Dolar şimdi çılgın bir partide kendinden geçme hali içinde