Home
17 Şubat 2025 ( 18 izlenme )
Reklamlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'bilirkişi' soruşturmasında 4 yıla kadar hapis istemi


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bilirkişi soruşturması tamamlandı. İmamoğlu hakkında “Yargı Görevi Yapanı, Bilirkişiyi veya Tanığı Etkilemeye Teşebbüs” suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istendi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan bilirkişi soruşturması tamamlandı.

İmamoğlu hakkında “Yargı Görevi Yapanı, Bilirkişiyi veya Tanığı Etkilemeye Teşebbüs” suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak istendi.

İddianame henüz kabul edilmezken, mahkemenin değerlendirme aşamasında olduğu dava için duruşma tarihi belirlenecek.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akşener'in "Yerel seçimlerde her parti ayrı ayrı oy kullansın" çağrısı siyasette nasıl yankı buldu? "Bakanlık, çaresizlikten evde ilaç tedavisine başladı" Türkiye'ye gelen turist fiyatları görünce şok geçirdi! 'Bu insanlar nasıl yaşayacak?' Muhalefet Bilal Erdoğan'a karşı ayağa kalktı... "Bilmediğimiz başka bir protokol sıfatı var mıdır"