Hakkında casusluk soruşturması yürütülen İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Çağlayan Adliyesi'ne götürülmek üzere sabah 07.00'de uyandırıldı. İmamoğlu, "Çok erken" diyerek itiraz etti. Bunun üzerine cezaevi görevlileri saat 09.00'da koğuşuna girerek, İmamoğlu'nu dışarı çıkardı.

İmamoğlu, saat 10.20'de Çağalayan Adliyesi'ne getirildi ve binanın eksi 7'nci katındaki nezarethaneye kondu.
İmamoğlu'nun avukatları, Adliye içerisindeki karakolu arayarak "Adliye'ye getirildi mi?" diye sorduklarında olumsuz yanıt verildi.
Bir süre sonra CHP lideri Özgür Özel'in araya girmesi üzerine İmamoğlu yukarı katta bir odaya götürüldü. Bu odada Özel'in yanı sıra eşi ve çocuğuyla görüştürüldü.
İmamoğlu, görevlilere avukatıyla görüşmek istediğini söyledi. İmamoğlu, "Eğer görüştürmemek bir kural ise kural olduğunu söyleyin. Yoksa bu bir adalatesizliktir" dedi.
Yaptığı itiraz sonrası İmamoğlu tekrar eksi 7'nci kattaki nezarethaneye kondu. İmamoğlu halen avukatlarıyla görüşebilmiş değil ve ifadesine başlanmadı.
"Suudi konsolos görevden alındı"173 izlenme
İsmail Saymaz Kur'an kursundaki skandal tecavüz olayını anlattı, Diyanet Başkanı'na terletecek soruyu sordu!60 izlenme
Türk-Rus ilişkilerinde bomba gelişme: Ankara’ya kadar geldiler ama teklif vermediler!191 izlenme
AKP'li belediye başkanından önceki AKP'li başkana "Paralar nereye gitmiş belli değil!"70 izlenme
Yenidoğan çetesi hakim karşısında: Kilit isimden tüyler ürperten sözler... 'Çek fişi gitsin' demişler!51 izlenme
Uzman isim açıkladı: Emekliye seçim öncesi seyyanen zam geliyor40 izlenme
Elazığ depremi Kanal İstanbul’un sonudur!1446 izlenme
Tolga Çevik İstanbul’da devam eden sandık sayımına gönderme yaptı252 izlenme