Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ifade için İstanbul Adliyesi'ne gideceğini duyan binlerce vatandaş Çağlayan'da adliye önünde buluştu.
Vatandaşlar ifade sonrası İmamoğlu'nun otobüs konuşmasını izlemeye çalışırken, TOMA'lı, biber gazlı polis engeliyle karşılaştı. Engele rağmen otobüse ulaşan vatandaşlardan biri "Bir ekmeğe muhtaç olduk" dedi.
"İnsanlık bölücülük müdür?" diye soran yaşlı vatandaş "Sağlık elden gitti, adalet elden gitti. Çok söyleyecek şey var da unutuyorum. Bir ekmeğe muhtaç olduk, çöplerden topluyoruz. Allah'ı sevmek bu mudur? Daha çok konuşacak şeyim var da, sinirden tutuldum, tıkandım, konuşamıyorum. Türkiyemizi batırdı, çoluk çocuğumuzu perişan etti." dedi.
Nefes
Bakan Koca açıkladı: 8.103 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.539.559’a, can kaybı da 26.900’e yükseldi!
İnternete yapılan dev zam ertelendi, yeni tarih verildi!
Binali Yıldırım'dan İsmailağa cemaatine seçim ziyareti ! Bunlar mı halka hizmet edecek ?
Ferhan Şensoy'un son röportajında tüyleri diken diken eden sözleri...
Kaçak aileye destek 4000 euroya çıktı, Almanlar 'Türkiye’nin beşte biri bize kaçar‘ korkusunda
Londra’dan dönen ve karantinaya alınmayan milli kafilede corona çıktı!
Evet gazetesi dağıtan Akp'li, 'Neden evet'i bakın nasıl açıklayamadı ! Anlayan beri gelsin !
AKP'li Belediye, Trump ve ABD'li yıldızlara maske gönderiyor!
Emekli amirallerin yayımlayacağı asıl belge ortaya çıktı! İşte iki metin arasındaki farklar!
TBMM’de Atatürk tişörtü skandalı!
Bugün de Bornova ve Buca yanıyor!
Binali Yıldırım kimin uçağını kullanıyor?
CHP'ye 'Paralel' iftirası atan AKP'li Mahir Ünal'ın geçmişinden bir bölüm 'FETÖ'nün ordu ve emniyete sızmasını destekledik !'
AKP'den aday olan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal muhalefeti kâfir ilan etti!