8 yaşındaki çocuğa taciz iddiası ortalığı savaş alanına çevirdi! Polis mahalleye girdi

43 izlenme 03 Ağustos 2024
Reklamlar

Başakşehir’de 8 yaşındaki bir kız çocuğunun taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Öfkeli kalabalık kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüphelinin evini taşladı. Polis, kalabalığı biber gazı kullanarak dağıtırken, Y.B.’yi ise gözaltına aldı.



İstanbul’un Başakşehir ilçesinde, 8 yaşındaki kız çocuğunun Y.B. tarafından taciz edildiği iddiası ortalığı savaş alanına çevirdi. Olayın ardından kaçmaya çalışan Y.B. vatandaşlar tarafından yakalandı. Bir süre darbedilen Y.B.’nin eve kaçması üzerine toplanan kalabalık binayı taşladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kalabalığı dağıtmakta zorlanan polis ekipleri biber gazı kullanarak vatandaşları dağıttı.

Gözaltına alınan Y.B. zırhlı polis aracıyla polis merkezine götürüldü. Y.B.’nin evinin önünde toplanan kalabalık evi taşlarken, Y.B.’yi linç etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Sokakta geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri gözaltına alınan Y.B.’yi zırhlı araçla polis merkezine götürdü.

Kaynak: DHA

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Londra'daki Türk kadın paylaştı: 1 dakika 29 saniyelik akılalmaz görüntü! Robert De Niro, Trump’ı yerden yere vurdu: O bir salak, bir budala, bir soytarı, aptal… Ankara’da bir Afgan, elinde bıçakla yarı çıplak halde caddede dehşet saçtı! Sancaktepe belediyesinde baklava yolsuzluğu! AKP döneminde 3,5 milyon lira harcamışlar!