MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, TV5’te yayınlanan ‘Kulis Ankara’ programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kulat, 31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimin sonucu merakla beklenen şehirlerinden olan Ankara’ya ilişkin anket sonuçlarını paylaştı.
Elindeki verileri hem Mehmet Özhaseki hem de Mansur Yavaş’a anlattığını söyleyen MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Kulat, Ankara’da Mansur Yavaş’ın önde olduğunu kaydetti.
Kulat, konuya ilişkin olarak, “Bizim elimizdeki verilerde Mansur Yavaş 56 puan kadar önde gidiyor” ifadelerini kullandı.
MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat’ın konuya dair sözleri şu şekilde:
Yerel seçim anketleri yapıyoruz. Elimizdeki verilere göre muhalefet hiç olmadığı kadar önde çıkıyor Ankara’da. Muhalefet önde görünüyor Ankara’da.
Bizim henüz Mehmet Özhaseki’nin isminin açıklanmadığı dönemde yaptırdığımız araştırmalarda Özhaseki’nin ismi hiç ilk üçte çıkmadı. Süleyman Soylu, Veysel Tiryaki ve Mustafa Tuna ve isimleri çıkıyordu.
Şimdi anlatacağım konuları sayın Mehmet Özhaseki’nin kendisine de anlattım. Rakibi olan sayın Mansur Yavaş’a da anlattım. Bizim elimizdeki verilerde Mansur Yavaş 56 puan kadar önde gidiyor. Kararsız seçmen oranının yüksekliği bana göre kararsız olmaktan değil kararını farklı endişelerinden dolayı ifade etmeyen seçmenden kaynaklanıyor. Kararsız seçmenin çokluğu da iktidarın aleyhine bir fotoğraf oluşturabilir.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/genel/iktidariuzecekanketh118404.html
"Her şey çok güzel olacak" sloganının mimarı Berkay Gezgin de gözaltında31 izlenme
Ahmet Türk'ten Sırrı Süreyya Önder'e uyarı: "İşin ciddiyetini kaçırma"62 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurmuştu: Yalılar İBB'nin elinden alındı!33 izlenme
Erdoğan alkış alamayınca şakınlığa uğradı! 'Ne oluyor ya, ölü toprağı serilmiş üstünüze. Allah allah...'52 izlenme
Oğluna pantolon alamadığı için canına kıyan İsmail Devrim'in anısına...243 izlenme
Yavaş'tan Gökçek'e gönderme: Otobüs alacağına bakın ne yapmışlar117 izlenme
CNN Türk yine şaşırtmadı! Erdoğan’ın aday olamayacağı söylenince reklama gittiler!79 izlenme
Mersin Büyükşehir Belediyesi: Verilen hizmeti 'FETÖ ve PKK' ile ilişkilendirmek kabul edilemez70 izlenme
Arkadaşını bıçaklayarak öldüren imam alkollü çıktı!
Soruşturma gölgesindeki skandal devam ediyor: ‘Sahte Diploma’ fiyatlarına zam bile yaptılar!
PKK'lılara 'Gerilla' diyen Özhaseki'nin, şimdi de başını ağrıtacak FETÖ videosu ortaya çıktı !
En düşük emekli maaşının kaç lira olacağı sızdırıldı: İşte en güçlü artış senaryosu