Türkiye’deki Suriyeli sığınmacı ve yabancı kaçak sayısı gittikçe artıyor. İktidarın açık kapı politikası, Türkiye’yi yol geçen hanına çevirdi.
Türk halkını tehdit de eden Suriyeli sığınmacılar adli olaylara da karışıyor. Sayıların giderek artması Arapça tabelaları ve etiketleri de çoğalttı.
Bursa’da bir etiket skandalı ortaya çıktı. Bursa’da Sultan Su Arapça etiketle su satmaya başladı.

1975 yılında kurulan Sultan Doğal Kaynak Suyu, Türkiye’deki ilk su dolum tesislerinden biridir ve 2007 yılında Sedef Gıda Maddeleri Pazarlama Ve Ticaret LTD. ŞTİ. bünyesine katılan Sultan Doğal Kaynak Suyu dolum tesisleri, sektördeki köklü firmalar arasında yer almaya devam ediyordu.
TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ
Arapça etiket sosyal medyada büyük tepki topladı. Vatandaşlar Sultan Su markasını almayarak protesto etmeye başladı.
Öte yandan İzmir, Mersin ve Adana’da Arapça tabelalar tek tek indirilmeye başlandı. Trabzon adeta bir Suriye kentine döndü.
Kullanıcılar Araça su etiketine şöyle tepkiler verdi:





Yeniçağ
Akşener'den Erdoğan sorusuna ilginç yanıt! "Ankara'dan uzak dursun da nereye giderse gitsin!"227 izlenme
AKP’li belediyeden itiraf gibi iptal gerekçesi!49 izlenme
AKP ve MHP arasında borç kavgası! Elektrikler kesildi, Cumhur İttifakı çatlak verdi47 izlenme
Helikopterimiz teröristlerin roketinden kıl payı kurtuldu !512 izlenme
Erdoğan’a hakaret ettikleri iddia edilen iki kardeşe meydan dayağı!52 izlenme
CHP’nin yeni MYK’sı belli oldu: İki isim değişti32 izlenme
Ankapark hakkında bir rezalet daha! Halkın parasıyla Umre ve Medine ziyareti!41 izlenme
Takipteki kredi miktarı belli oldu123 izlenme