Tunceli'de, kendisini, 'şifacı' olarak tanıtan Hasan Vural'ın (69), parkta, 19 yaşındaki zihinsel engelli kıza tacizde bulunduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Vural, kızın ailesinin şikayetiyle gözaltına alınıp, 'cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

Olay, Tunceli kent merkezinde bir parkta meydana geldi. Yaklaşık 2 yıldır kendisini, 'Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım' diye tanıtan Hasan Vural, bankta oturan bir kızın yanına oturup "Sende nazar var, ben çıkarayım" dedi.

Kısa süre sonra kızın elini tutan, boynuna ve beline dokunarak, hırkasının altından masaj yapan Vural'ın görüntüleri, parktaki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerin ellerine ulaşmasıyla zihinsel engelli olduğu öğrenilen kızın ailesi, İl Emniyet Müdürlüğü'ne gidip Vural'dan şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vural, çıkarıldığı mahkemece, 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yeniçağ
Resmi açıklama: İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında yaşamını yitirdi
Eğitimde gerici açılış 'Kur'an okudular !'
Bir yenidoğan skandalı daha! Bakanlık inceleme başlattı: 10 yılda binlerce bebek
Mahfi Eğilmez TÜİK verilerindeki tuhaflığı açıkladı: "Ya sanayicinin feryadı doğru değil ya da..."
Özgür Özel CHP'nin 1 Mayıs ve Ümit Özdağ kararını açıkladı
Barbaros Şansal, daha önce kimsenin cesaretle söyleyemediği gerçekleri korkmadan söylüyor !
CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, partisinden istifa etti
Sedat Peker'in son paylaşımında gözlerden kaçan detay
HÜDAPAR kararını veren hakimin adı SBK, SADAT, Korkmaz Karaca kararlarından çıktı
Enflasyon verisi tepki çekmişti: TÜİK'te üst düzey istifa!
Mera arazilerini satan AKP’li belediyeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikâyet ettiler
İmamoğlu'ndan 86 milyona mesaj: "Gaflet, dalalet içinde olanlardan korkma!"
AKP seçmeni en çok 'Başka adam yok kime oy vereceğiz' derdi ama en sonunda onlar da anlamış mevzuyu !
3 yıldır tamamlanmayan TCDD Konya YHT Garı için kapalı kapılar ardında açılan yeni ihale yine yandaşa verildi!