Bursa’da alkollü bir şekilde araç kullanırken polise yakalanan sürücüye 21 bin TL para cezası kesildi. O sırada sürücünün muhabirle olan diyaloğu ise dikkat çekti.
Önce muhabire, ‘Canımın içi, güzelim lütfen çekme’ diyen sürücü “Neden alkol aldınız” sorusuna ise “Çok fazla içmedim, istersen burada yürüyeyim de gör’ dedi. Yasalarda ‘Alkol alabilirsin ama tehlike arz etmediğin zaman herhangi bir sıkıntı olmaz” diye yanıt verdi.
Sürücü uygulamayı görünce yolunu değiştirmesini ise şöyle açıkladı:
“Ne yapayım, evrağım eksik. Borcum var 40 bin lira. Bana borç verir misin. Borcumu ödeyerek ehliyetimi geri alayım. Verebilir misin, 40 bin lira borcum var. Ben emekliyim,7 bin 500 lira maaş alıyorum”
Muhabirin burada söyledikleri ise dikkatlerden kaçmadı. Muhabir, Türkiye’nin her yerinde geçinemediği için isyan eden emeklilerden biri olan vatandaşa “Abi 40 bin lira borcun var neden alkol alıp tüketiyorsun o zaman?” diye sordu.
Bunun üzerine sürücü “Konuşmak istemiyorum” diyerek uzaklaştı.
Tele1
Dev ihalede rakipsiz bırakıldı, oyun ihalesi AKP’li isme kaldı!
Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelmişti: AKP milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'ndan lüks yat açıklaması
KPSS soruşturmasında ön rapor hazırlandı: "13 soru şaibeli"
Elektriğe yeni zam geliyor!
Suriye’ye un, nohut ve mercimek hibe edeceğiz!
TOKİ inşaatında parasını alamayan işçi çatıya çıktı!
Erdoğan'a borçlanma tablosuyla faiz yanıtı: "Millet borç faizine ezdirildi"
Kahvecilerden Hadi Özışık’a nargile tepkisi!
50 bin emeklinin maaşı kesildi: Bayramdan sonra o emeklilere maaş yatmayacak
Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı düştü... 8 kişi öldü