İŞTE AKP'NİN SADECE 4 YILDA HARCADIĞI PARA
İBB CHP Grup Sözcüsü Gencay Özcan, AKP’nin yönettiği 2015 ve 2019’un ilk altı ayını kapsayan 54 aylık dönemde konser ve etkinlikler için toplam 467 milyon dolar harcandığını açıkladı. 2019 ve 2024 yılları arasındaki 64 aylık dönemde ise CHP’li İBB yönetiminin bu alanda yaptığı harcamanın toplam 325 milyon dolar olduğunu ifade eden Özcan, bu miktara afiş, katalog, organizasyon ve bunun gibi pek çok yan giderin dahil olduğunu söyledi. Özcan, “Milli bayramları coşkuyla kutlamamızdan bu kadar rahatsız olunmaması gerekir” ifadelerini kullandı.
İnfial yaratan görüntüler! Trabzon'da kamyonetin kasasına bağladığı köpeğe halatla işkence eden şahıs gözaltına alındı31 izlenme
Şimdi de '20 milyar dolar' kayıp!53 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan 'iddianame' çağrısı18 izlenme
İçişleri Bakanlığından flaş yılbaşı genelgesi99 izlenme
Yılmaz Özdil Sedat Peker'i Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ilan etti!44 izlenme
Kaftancıoğlu’ndan sonra Ekrem İmamoğlu için de siyasi yasak isteniyor!54 izlenme
AKP kurultayına katılan vatandaştan pes dedirten sözler! 'Tayyip'in olduğu yerde korona bile olmuyor'106 izlenme
Türkiye yolsuzluk endeksinde 180 ülke arasında 101. sıraya geriledi48 izlenme
Genç kadından “İktidarın yaptırdığı Marmaray’la muhalif olmaya gidiyorsunuz” diyenlere tepki: “Marmaray’ı iktidar değil devlet yaptı. Devlet görevlisinden hesap sorulur hak aranır”
AKP ve MHP karşı çıktı! İstanbul’da cemevlerine ibadethane statüsü verilemedi!
Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde ikinci vukuat!
Erkan Mumcu'nun katıldığı 40'ın tüm kayıtları silindi!