Kamuoyunda 'sansür' yasası olarak bilinen ve AKP-MHP tarafından TBMM'ye getirilen yasa teklifine tepkiler devam ederken; İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İYİ Parti'li Meclis Üyesi Taylan Yıldız, kürsüye 'Sansür yasasına hayır' dövizi ile çıktı.
AKP'li üyeler ilk olarak koltuklarında Yıldız'ın sözlerini kesmeye çalışarak sözlü sataşmada bulundu. Yıldız’ın konuşmasına devam ederek yasaya dönük eleştirilerini sürdürmesi üzerine yerlerinden kalkan AKP'liler Yıldız'a saldırmaya çalıştı.

Araya giren diğer meclis üyeleri sayesinde AKP’liler Yıldız’a fiziksel bir müdahalede bulunamadı.
TAYLAN YILDIZ'DAN İLK AÇIKLAMA
Saldırı sonrası Taylan Yıldız, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, AKP’lilerin sansüre hayır yazısına bile tahammüllerinin olmadığını; tarihin onları baskı ve şiddetle sesleri susturmaya çalışırken hatırlayacağını belirtti.
Yıldız, ''SansürYasasınaHayır yazısına bile tahammülleri yok. Tarih onları demokrasiye, düşünceye ve ifade özgürlüğüne tahammülsüzlükleri, baskı ve şiddetle sesleri susturmaya çalışmasıyla hatırlayacak. Susmayacağız, korkmayacağız ve bu ülkenin gençleri için mücadeleye devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
İsrail’in kirli yüzü: Esir takası öncesi Filistinlilere yönelik acımasız muamele görüntüleri infial yarattı!
5 yıl, 4 yanıt, 0 ağaç
Sinan Oğan, 'Hıyanet İşleri Başkanı' demişti: Ali Erbaş ile aynı masada iftar yaptı!
Validen corona vakaları artışıyla ilgili kritik açıklama: Rekor sayıda!
Hakan Fidan’dan ‘Suriyeli’ çıkışı: "Kimseyi zorla gönderecek değiliz"
Ukrayna müzakere grubundaydı: Vatana ihanetten öldürüldü!
AFAD açıkladı: Depremde can kaybı 20 bin 665'e yükseldi
CHP'li Veli Ağbaba 'Deprem bir ayı geçti hala çadır yok. Vallahi yok, billahi yok'
AKP’de kafalar karışık! Yıldırım "zarfta hile var" Soylu "zarfta hile yok"
Zafer Arapkirli Sedat Peker’in sözlerini hatırlatarak paylaştı: "Profesörleri tehdit eden kişi silahlı talimi yapıp hangi Bakanla görüşmeye gitti?"
İstanbul’un en kritik ilçesinde AKP adayı belli CHP adayı belli değil
Engin Polat’tan Murat Ağırel’e tepki çeken sözler! Dilan Polat özür diledi
Sokak röportajında teyzenin 30 Ağustos isyanı! 'Burada Atatürk’ün resmi yok! Tayyip mi kurtardı bizi? Tayyip mi Çanakkale’de savaştı!'
Babacan'dan enflasyon sayılarına karşı düşüncesi: Çalışarak para kazananların alım gücünün yok olduğu bir tahrip yaşıyoruz