İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi kasım ayı oturumlarının son birleşiminde 2023 yılı bütçesi görüşüldü. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meclis'e sunulan 115 milyar 250 milyon TL'lik bütçeye ilişkin konuşma yaptığı sırada AKP Grup Başkanvekili ve Esenyurt Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile aralarında geçen diyalog günü en çok konuşulanları arasına girdi.
“ORMAN DEYİNCE SEN NE ANLADIN”
İmamoğlu'nun meclisten gayrimenkul satışlarına daha önceki dönemde verilen onayların bu dönemde verilmemesini eleştirmesi ve durdurulan metro hatlarıyla ilgili açıklamaları sırasında da AKP sıralarından tepkiler yükseldi.
İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e dönerek “Şükrü başkan, Esenler'de gerginliği alan bir park varmış Tevfik (Göksu) söylemişti. Ama faydalı değil galiba. Gergin arkadaşlara Atatürk Ormanında yürüyüş yaptır” dedi.
Ardından sinirlenen Tevfik Göksu, İmamoğlu'na "Sen de geleceksin o zaman" diye yanıt verdi.
İmamoğlu ise "Gelirim tabi. Orman deyince sen ne anladın sevgili başkan" ifadeleriyle karşılık verdi.
Yeniçağ
İstanbul metrosundaki sapık tacizciyi yolcular yakaladı!
Kafe ve restoranlar için yeni öneriler
99 arazi daha Erdoğan'ın imzasıyla satışa çıkarıldı! Aralarında Şeker Fabrikalarının taşınmazları da var
Merkez Bankası Başkanı yeniden değişecek iddiası!
AKP'liler sırayla birbirine giriyor: Tezcan ve Kuzu arasında FETÖ kavgası!
500 milyon lirayı tahsil için 1.5 milyarlık villa vermiş
Görüntüler başkanlık seçiminden... Maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin sendikasından köçekli eğlence!
Uğur Dündar: 20 tugayı silahlandırabilecek kayıp silah var… Türkiye’nin bir numaralı milli güvenlik sorunudur!
İmamoğlu cezaevindeki odasını çizdi
AKP yerel seçim öncesi emekliyi kandırmaya çalışacak
Paris ve Erbil’de skandal görüntüler! Terör örgütü yandaşları bayrağımızı yaktı!
İsrail’in kirli yüzü: Esir takası öncesi Filistinlilere yönelik acımasız muamele görüntüleri infial yarattı!
Skandal iddia! Yargıtay Başkanı, Ayhan Bora Kaplan için bizzat Ankara Emniyet müdürüyle görüşmüş!
İBB Meclisi'nde AKP'lilere tokat gibi cevap 'Habur'da yapılanları biz yapmadık FETÖ'yü biz büyütmedik !'