İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi kasım ayı oturumlarının son birleşiminde 2023 yılı bütçesi görüşüldü. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meclis'e sunulan 115 milyar 250 milyon TL'lik bütçeye ilişkin konuşma yaptığı sırada AKP Grup Başkanvekili ve Esenyurt Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile aralarında geçen diyalog günü en çok konuşulanları arasına girdi.
“ORMAN DEYİNCE SEN NE ANLADIN”
İmamoğlu'nun meclisten gayrimenkul satışlarına daha önceki dönemde verilen onayların bu dönemde verilmemesini eleştirmesi ve durdurulan metro hatlarıyla ilgili açıklamaları sırasında da AKP sıralarından tepkiler yükseldi.
İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e dönerek “Şükrü başkan, Esenler'de gerginliği alan bir park varmış Tevfik (Göksu) söylemişti. Ama faydalı değil galiba. Gergin arkadaşlara Atatürk Ormanında yürüyüş yaptır” dedi.
Ardından sinirlenen Tevfik Göksu, İmamoğlu'na "Sen de geleceksin o zaman" diye yanıt verdi.
İmamoğlu ise "Gelirim tabi. Orman deyince sen ne anladın sevgili başkan" ifadeleriyle karşılık verdi.
Yeniçağ
Doğal gaza okkalı zam devreye girdi
Konut piyasasını altüst etmişlerdi: Yabancıya konut satışlarında son durum
Bilirkişi raporu tamamlandı: İmamoğlu'na şeker değil kaldırım taşı atıldı
Restoranlar için müjdeli haber!
Suriye için imza çağrısı: "Suriye'den derhal elinizi çekin, askerler evine dönsün"
İTO mayıs ayı enflasyonunu açıkladı: İstanbul'da fiyatlar uçtu
Hatay’da bir yanda enkaz, diğer yanda bayram alışverişi
Diyarbakır'da şok görüntüler! Maskesiz genç kız, yolda yürüyen maskeli öğrencinin yüzüne tükürdü!
Verdik yetkiyi, her alanda fakirleşerek gördük etkiyi
Sen misin zam isteyen! AKP’li başkandan işçilere zulüm