Anasayfa1
24 Ağustos 2020 ( 121 izlenme )
Reklamlar

AKP'liler sırayla birbirine giriyor: Tezcan ve Kuzu arasında FETÖ kavgası!


Fatih Tezcan ile eski AKP Milletvekili Burhan Kuzu, arasında 'FETÖ' gerginliği yaşandı. Tezcan, "Bu ülkedeki en büyük tesadüf senin gibi 'makam manyağı' bir eziğin profesör olabilmesidir." diyerek sert şekilde eleştiride bulundu.



Gerici Fatih Tezcan ile eski AKP Milletvekili Burhan Kuzu, arasında 'FETÖ' gerginliği yaşandı. Fatih Tezcan, UEFA Avrupa Ligi finalinde kupayı kazanan Sevilla'ya ilişkin tweet atan Kuzu'ya öfkelendi.

Eski AKP Milletvekili Burhan Kuzu, UEFA Avrupa Ligi finalini kazanan İspanyol takımı Sevilla'ya ilişkin Twitter üzerinden paylaşım yaptı.

Kuzu'nun tweetinin ardından öfkelenen gerici yandaş Fatih Tezcan, Kuzu'ya cevap verdi. 

Kuzu paylaşımında "Bizim takımlarımız için de hedef Avrupa olmalıdır. Tesadüfen kazanılan bir şampiyonluğa güzelleme yapmayı bırakıp, Sevilla gibi istikrarlı ve başarılı olmayız" diye yazarken, Kuzu'nun tweetini alıntılayan Tezcan, "Bu ülkedeki en büyük tesadüf senin gibi 'makam manyağı' bir eziğin profesör olabilmesidir. Erdoğan'a kininden dolayı AK Parti'ye bu kez de Galatasaray üzerinden ters saldırmışsın. Ne oldu Burhan?" ifadelerini kullandı.


'AK PARTİ DOSTUNU DÜŞMANINI İYİ SEÇSİN'

Burhan Kuzu'nun 22 Ağustos'ta yaptığı paylaşımını daha sonra sildiği görülürken, Fatih Tezcan ise şunları söyledi: 

"Burhan Kuzu bu twitimden sonra Galatasaray’a saldıran, Ak Parti’ye operasyon amaçlayan ve gündem değiştirmeyi hedefleyen saçmasapan twitini silmek zorunda kaldı. Ben cevabımı elbette silmeyeceğim için onun twit görselini buraya ekliyorum ki @Akparti dostunu düşmanını iyi seçsin!"

https://www.gercekgundem.com/guncel/207088/gericifatihtezcanveburhankuzuarasindafetogerginligitalimatmialdiniz

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Narin cinayetinde kahreden gerçek! Baba Arif Güran incelenmesi için ısrar etmişti, Jandarma açıkladı: Meğer… Halil Falyalı'nın kasası Cemil Önal lüks otelin önünde infaz edilmişti: Kasetlerin akıbeti merak konusu Sağlık Bakanı Koca corona tablosunu açıkladı: 27.692 yeni vaka tespit edilirken, 237 kişi hayatını kaybetti, 23.197 kişi sağlığına kavuştu! Yüz milyonlarca dolara yapılan garın çatısı aktı, kovalar koyuldu