Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Oktay, borçlarını ödemek için herhangi bir mülk satışı yapmadıklarının altını çizerek, “Alımlarda hassas davranıyoruz. Gider kalemleri düşürüldü. Gelir kaynaklarımızı ise gerektiği gibi kullanıyoruz. Örneğin, geçen yıl 480 bin lira civarında kiraya verilen su parklarını biz bu sene 4 milyon 800 bin liraya kiraya verdik. Emlak vergileri ve kiralardan gelen gelirleri borca yatırdık. Kesinlikle peşkeşe izin vermiyoruz” diye konuştu.
Belediye başkan yardımcılarına bir adet makam aracının tahsis edildiğini söyleyen Oktay, “Ben zaten makam aracını zorunlu olmadığım zaman kesinlikle kullanmıyorum” dedi. Yatırımlar için borçlanacaklarını ancak borçlanmanın ‘yorgan ayak usulüne' göre olacağını aktaran Başkan Oktay, “Belediyenin geleceği açısından tabii ki yatırımlar yapmak zorundayız. Bunun için hazır paramız olmadığından zorunlu olarak borçlanacağız ama ayağımızı yorganımıza göre uzatıp çok iyi bir fizibilite ile altından kalkacağız” ifadelerini kullandı.
Çocukların suyu bile yandaş müteahhidi rahatsız etti21 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanlığındaki kayyum ablukasını paylaşmanın cezası belli oldu28 izlenme
Allah kabul etsin hocam 4 koltuk, 5 maaş20 izlenme
Tasarruf onlara yok! Bakan yardımcılarına çift maaş hakkı getirildi!852 izlenme
CHP'li belediyelere medya operasyonu21 izlenme
ÇYDD'den 'Kayyum Kılıçdaroğlu' yönetimine: "Kayyumdan bağış kabul etmiyoruz"24 izlenme
Suriyeliler için ne kadar para harcandı? 80 milyon için ne kadar para harcandı?286 izlenme
500 TL'lik banknot geliyor mu?42 izlenme