Olay, Dinar Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezinde meydana geldi. Hafta sonu hayvan barınağına giden bir grup hayvansever, gördükleri karşısında hayrete düştü. Bazı köpeklerin cansız bir şekilde yerde yattığını gören hayvanseverler, cep telefonları ile görüntü çekti.
Bu kadar da olmaz dedirten görüntülerde, çok sayıda köpeğin telef olduğu, hayatta kalan köpeklerin ise telef olan köpekleri parçalayarak yedikleri görüldü.

Sosyal medyada da paylaşılan olay, büyük tepkiye neden oldu. Hayvanseverlerin başvuru yapması üzerine jandarma tarafından inceleme başlatıldı.
Dinar Belediyesi bir açıklama yayınlayarak, olayla alakalı inceleme başlattıklarını ve sorumluların gereken yasal işlemin uygulanacağını bildirdi.
Dinar Belediyesi konuya dair yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada belediyemize ait Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezinde bulunan hayvanlara kötü muamelede bulunulduğu ve katliam yapıldığı iddiaları hususunda gerekli incelemenin başlatıldığını ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlemin yapılacağını kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı
CHP’deki değişim sonrası ikinci anket: CHP yükseldi, İyi Parti düştü
Antalya'da yakaladıkları kişiyi sokak ortasında darp eden 2 yunus polisi açığa alındı!
75 bin metrekarelik dev tekstil fabrikası TMSF'nin elinde kaldı: İstenen fiyatı kimse veremiyor
"Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz" anketinde çarpıcı sonuç: CHP farkı açıyor
Fatih Erbakan'ın Adnan Oktar ve tarikatını övdüğü görüntüler ortaya çıktı
AKP'li vekil Anıtkabir'de Erdoğan sloganlarını böyle savundu
Tarkan: "Bu vatanın doğası, toprağı sizin malınız değildir"
Nasuh Mahruki'nin tutuklanma gerekçesi belli oldu
Bir kere de şaşırtın! Cemaat baskısı nedeniyle bir genç intihar etti, Yeni Akit'e göre içki yasaklanmalı!
AKP'de istifa depremi devam ediyor: Eski vekil istifa etti!
TÜMYAD’tan deprem bölgesine örnek çadır kent: Elektrik ve su sıkıntısı yok
Japonlar boya devi Polisan'ın tamamını 93 milyon dolara satın alacak
Arazilerinden zorla çıkartıldılar: Ağaç nöbetinde çiftçiye kelepçe!