Eski AKP’li milletvekili ve Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Meitner’den Erdoğan’a kötü haber geldi. Metiner, Erdoğan ve AKP arasındaki oy makasının açıldığına dikkat çekerek, “Seçmen tercihleri farklılaştı. Reis’e ölümüne bağlı insanların bile tercihleri gözle görülür biçimde farklılaşmış görünüyor” ifadelerini kullandı.
Metiner’in yazısından ilgili bölüm şöyle:
"Reis’in aldığı oy, genel başkanı ve lideri olduğu AK Parti’den kat kat fazla ise ortada bir sorun var demektir. Millet, Reis adına siyaset yapan aktörlerden kahir ekseriyetle memnun değil. Teşkilatlar büyük ölçüde Reis’i ve misyonunu temsil ve taşıma noktasında yetersiz. O yüzden yereldeki aktörler ile millet arasındaki mesafe giderek açılıyor. Milletin istemediği isimlerin teşkilatların başına getirilmesi ve milletin hoşnut olmadığı isimlerin her seferinde vekil olarak dayatılması, büyük bir öfke birikimine sebebiyet vermiş durumda. Sahadan yükselen bu sesi iletmek mecburiyetindeyiz. Acı da olsa gerçeği demek zorundayız. Milletten iletilmesi ricasıyla bize söylenenleri iletmezsek, kişisel ikbal duygusuyla hareket edip milletin sesine duyarsız kalırsak, büyük bir vebal altına girmiş oluruz. Dikkate alınır alınmaz o ayrı bir konu. Bize düşen açık yüreklilikle hem sahada gördüklerimizi duyduklarımızı iletmek hem de emek verdiğimiz partimize bu kritik süreçte acizane tavsiyelerde bulunmaktır."
Yeniçağ
AKP'li Fatih Belediyesi'nde usulsüzlük! Müdürlere sınavsız kıyak!116 izlenme
Köy enstitüleri modeli günümüze uyarlanmalı368 izlenme
Konut kiralarında dört yıl sonra ilk: Tablo altüst oldu27 izlenme
Oy atmaya gittiğinizde bu insanları unutmayın31 izlenme
KONDA Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır ‘AKP yüzde 30’lara düştü, su kaynıyor’83 izlenme
Van'da bir fırıncıdan acı itiraf: 'Hayvanlara verdiğimiz bayat ekmekleri artık satıyoruz, millet bayat ekmek alıyor'28 izlenme
"ABD'de Bilal Erdoğan'a da soruşturma açılma ihtimali var!"532 izlenme
Kamer Genç'in 5'inci ölüm yıldönümünde CHP'lilerin paylaştığı video yine izlenme rekorları kırıyor!70 izlenme
Yurttaşlar can derdindeyken Bekir Pakdemirli! "Bana göre HES'ler bu işin sebebi yerine mağduru oluyor"
Alkolüyken araç kullanan AKP'li Başkan kaza yaptı, 1 kişi öldü, olay yerinden de kaçtı ama başkan serbest bırakıldı
Motorine zam geliyor
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi ‘Mehdi gelecek ortamı ona göre hazırlamalıyız’