Eski AKP’li milletvekili ve Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Meitner’den Erdoğan’a kötü haber geldi. Metiner, Erdoğan ve AKP arasındaki oy makasının açıldığına dikkat çekerek, “Seçmen tercihleri farklılaştı. Reis’e ölümüne bağlı insanların bile tercihleri gözle görülür biçimde farklılaşmış görünüyor” ifadelerini kullandı.
Metiner’in yazısından ilgili bölüm şöyle:
"Reis’in aldığı oy, genel başkanı ve lideri olduğu AK Parti’den kat kat fazla ise ortada bir sorun var demektir. Millet, Reis adına siyaset yapan aktörlerden kahir ekseriyetle memnun değil. Teşkilatlar büyük ölçüde Reis’i ve misyonunu temsil ve taşıma noktasında yetersiz. O yüzden yereldeki aktörler ile millet arasındaki mesafe giderek açılıyor. Milletin istemediği isimlerin teşkilatların başına getirilmesi ve milletin hoşnut olmadığı isimlerin her seferinde vekil olarak dayatılması, büyük bir öfke birikimine sebebiyet vermiş durumda. Sahadan yükselen bu sesi iletmek mecburiyetindeyiz. Acı da olsa gerçeği demek zorundayız. Milletten iletilmesi ricasıyla bize söylenenleri iletmezsek, kişisel ikbal duygusuyla hareket edip milletin sesine duyarsız kalırsak, büyük bir vebal altına girmiş oluruz. Dikkate alınır alınmaz o ayrı bir konu. Bize düşen açık yüreklilikle hem sahada gördüklerimizi duyduklarımızı iletmek hem de emek verdiğimiz partimize bu kritik süreçte acizane tavsiyelerde bulunmaktır."
Yeniçağ
Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleneceğini söyleyen Aldemir, o isimleri savcılığa verdi34 izlenme
Vatandaştan gündem olan sözler: “Eski Türkiye’de işler kötüye giderken insanlar hükümeti suçluyordu. Yeni Türkiye’de her şey kötüye gidiyor ama hükümet bizi suçluyor”37 izlenme
"Terör örgütüne operasyonda mevziden çıkmayın diyen valiye ne oldu?" İşte AKP terörle böyle mücadele ediyor!39 izlenme
Erdoğan-Trump görüşmesine damga vuran ifade: Trump 'Hileli seçimleri herkesten iyi bilir' derken kimi kastetti?19 izlenme
İsrail, Yemen’i vurdu! Ölü ve yaralılar var22 izlenme
CHP’li Muharrem İnce, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a dava açtı!88 izlenme
AKP'li Üsküdar Belediyesi zabıtaları, kadın seyyar satıcıya saldırdı !216 izlenme
Balıkesir'de Bir Minibüs Park Halinde Bulunan Tıra Çarptı26 izlenme
İsmailağa Cemaatinde müride dayak görüntüleri ortaya çıktı: Dayağın arkasında çocuğa taciz vakası olduğu iddia edildi!
Türkler önce tatil sonra market için akın akın komşuya gidiyor
Paramount Otel'e kayyım atandı
Yandaş Yeni Şafak'ın ikinci yalanı da patladı: "Kılıçdaroğlu'nu FETÖ'cü karşıladı" yalanı!