Bunu da gördük! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile dün Resmi Gazete’de yayımlanan bir atama kararı, hükümetin devlet işlerini nasıl yürüttüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Selçuk Bakkaloğlu, FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ilk haftasında görevden alındı.
Hakkında bir dava açılmamasına rağmen görevine geri döndürülmeyen Bakkaloğlu, kağıt üzerinde “müfettiş” olarak Bakanlık’ta kaldı. Teftiş, inceleme veya soruşturma yapmadı. Hatta Bakanlık koridorlarında bile pek görülmedi.
BÜROKRASİDE “NORMALMİŞ”
Bakkaloğlu, yaklaşık 8 yıl geçtikten sonra 2024’ün yaz aylarında bu defa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın danışmanı oldu. Bakkaloğlu, 1 Şubat’ta Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile bu defa da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “başmüfettiş” olarak geri döndü.
NEFES “Bir bürokrat bakanlığa yıllarca gitmeden nasıl maaş alıyor?” sorusunun cevabını aradı. Bakanlık kaynakları, görev verilmeyen çok sayıda bürokratın “bankamatik memur” haline geldiğini ve bürokraside bunun “normal” olduğunu söylediler.
Nefes
Hürriyet'ten skandal haber! Emekli amirallerin yakınlarını isim isim teşhir ettiler!94 izlenme
AKP’de Yeneroğlu sancısı! En az 10 vekilin daha istifası konuşuluyor236 izlenme
Sağlık Bakanlığı ihale sonuçlarını açıklamıyor!84 izlenme
Ruble 7 senenin en üst seviyesini gördü20 izlenme
Son anket açıklandı: CHP farkı açıyor, AKP erimeye devam ediyor16 izlenme
12 yıl sonra gelen karar! AYM 'Ahmet Atakan'ın yaşam hakkı ihlal edildi' dedi5 izlenme
Avustralya Merkez Bankası 12 yıl sonra faiz artırmaya karar verdi35 izlenme
'Kayyum Vali'nin AKP'li kızı kaymakam oldu!104 izlenme
Almanya'da çalışan imam hatip mezunundan AKP'lileri şok edecek sözler! 'Buradakilerin dinle milliyetçilikle aldatılmayı bırakması lazım'
Son seçimleri nokta atışı bilen anket şirketinden Saray’da kapıları sert şekilde kapattıran sonuçlar!
Leman’dan elektrikli testereli Meral Akşener kapağı!
Gazeteci Demirağ'ı öldüresiye dövenler serbest bırakıldı!