Gerici sosyal medya imamı yine kadınları hedef aldı: "Düğünlerde oynattığın karıyı maç izlemeye gelelim de oynat bakalım"

20 izlenme 17 Aralık 2024
Reklamlar

Sosyal medyada yer alan bir videoda kendisini hoca olarak tanıtan bir şahıs düğünlerde dans eden kadınları hedef aldı. Sosyal medya imamı yaptığı konuşmada, "Düğünde oynattığın karıyı, sizin eve maç izlemeye gelelim orada da oynat hadi" dedi.



Sosyal medyada kendisini hoca olarak tanıtan bir şahıs kadınları hedef aldı. Adının Haydar Ergüven olduğunu iddia eden kişi yakınlarının düğünde dans eden kadınları hedef alarak, "Düğünde oynattığın karıyı, senin eve meyve yemeye gelelim de oynat. Sizin eve maç izlemeye gelelim orada da oynat hadi" dedi. Ergüven, videonun devamında "Düğünlerimiz düğünlere benzemiyor. Çeyrek takan gelini öpüyor" demişti 

"CENNETTE TOP SEKTİRECEĞİZ"

Ergüven daha önce yaptığı bir konuşmada da, "7 dünya büyüklüğünde evin, 70 hurin olacak. Kadınlarla cennette top sektireceğiz ya" ifadelerini kullanmıştı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Maden Türk, çalışan Türk, ölenler Türk, gözaltına alınanlar Türk, kaymağı yiyen yabancı! Devletin kurumu Kızılay’ın çadırında gerici 'Kıyam-Der’in ne işi var ? Tüccarın verdiği kilo fiyatı çiftçiyi deli etti, ağaçları kökünden söktü: "Sana satacağıma odun yapar yakarım" Rant merkezi olan cadde durdu!