İstanbul'un Şişli ilçesinde 2 gün önce tazminatını talep etmek için Çalık Holding binası önüne gelen 49 yaşındaki Erol Eğrek'i, güvenlik görevlileri darp etti. Aldığı darbeler sonrası rahatsızlanan Eğrek, gelen polisler tarafından götürüldüğü hastanede akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Olaya ilişkin adliyeye sevk edilen şahıslardan, savcılıktaki ifadelerinin ardından 'kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle Nöbetçi İstanbul 12. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüphelilerden Adem Ateşoğlu, Salih Yılmaz, Semih Keser ve Ruşen Hayırlıoğlu tutuklanırken, diğer 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
'KÖTÜ BİR NİYETİM YOKTUR...'
Olayın ardından Erol Eğrek'in ölmeden önce WhatsApp'ta paylaştığı son video ortaya çıktı.
Eğrek, videoda 'Eski çalıştığım firma Türkmenistan'daki Çalık Holding, tazminat alacağım var 10 yıldır uğraşıyorum. Detayları zaten öğreneceksiniz, alamama sebeplerimi, verilmeme sebepleri. Başımdan geçen her şeyi öğreneceksiniz. Kötü bir niyetim yoktur, yaptığım harekette, eylemde. Hakkımı arıyorum. Herhangi bir fazladan para, sadaka, hibe istemiyorum. Tazminat haklarımı versinler, o kadar. Durum bu' diye konuşmuştu.
Tele1
Marmara Üniversitesi iki kadının öldürülmesini protesto eden öğrencilere soruşturma açtı
İmamoğlu, İBB yöneticileri ve çalışanlarına seslendi, iktidara tepki gösterdi
Kulis bilgisi: AKP ikiye bölündü
Demir fiyatlarında Çin sebepli düşüş
Türkiye’nin bal saltanatı sona ermek üzere...
CHP'li isim açıkladı: "Kemal Kılıçdaroğlu CHP'de kaldığım yerden devam edeceğim diyor"
Zam sonrası cumhurbaşkanı ve milletvekili maaşları belli oldu
İşsizlik fonu işverene çalıştı!
Danıştay, Kanal İstanbul kapsamındaki ihaleyi iptal etti! 'Hukuksuzluk ortaya çıktı'
Özel ve Ağbaba dosyaları Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi