Son dönemlerde CHP Genel Merkezi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan eski CHP Milletvekili ve AKP kurucusu Abdüllatif Şener CHP’den istifasını açıkladı. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerine ilişkin oy tercihlerini de açıklayan Şener “İki seçimde de Kılıçdaroğlu ve CHP’ye oy vermedim” dedi.
Şener, daha sonra Bolu milletvekilliği teklifini Tanju Özcan’ı istemediği için reddettiğini söyledi. Sözler üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan canlı yayına bağlandı ve “Ben Kılıçdaroğlu’nu yıllarca bu yüzden eleştiriyorum. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştı.” dedi.
Özcan “Kılıçdaroğlu’na bu yüzden muhalifim. Kılıçdaroğlu’nu yıllarca sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştığı için eleştirdim. Kırgınlık hisseden CHP’liler bilmelidir ki yıllarca CHP’de olan insanlardan çok daha fazla mücadele ettim CHP’de. Sadece CHP’de milletvekilliği yaptığım dönemde değil, milletvekili değilken bile. Başbakan yardımcılığı yaptığım dönemde bile. Ben 2007’den sonraki yıllarda, milletvekili değilken de oy verdim” dedi.
Tele1
’10 milyarlık rant kimlere dağıtılacak?’
CHP’li Bilgin’in Saadet’ten başvurusuna YSK’dan ret!
Kılıçdaroğlu kara kara düşünecek! 3 büyük anketin kritik sonuçları! 'Yeni Parti' fark atıyor
Özgür Özel: "Kemal Bey’in böyle bir şeye tenezzül etmeyeceğini düşünüyorum. Zaten 6 gün sonra yapılacak kurultay var. 6 gün sonra genel başkanın seçilmesini takip edecektir"
Avukat Rezan Epözdemir 'rüşvet' iddiasıyla tutuklandı
CHP’den Başsavcı Akın Gürlek hakkında suç duyurusu
MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında soruşturma! Rüşvet, yolsuzluk, görevi kötüye kullanma...
TBB Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: "İktidar gideceğini biliyor, çünkü rakibi her geçen gün güçleniyor"
Sağlık Bakanlığı'nın açıklayamadığı rapor korkuttu
Bütçesi Cumhurbaşkanlığı, Meclis, AYM ve 6 bakanlıktan fazla
Zam yağmuru kapıda! Tarımda gübre krizi bu ürünleri vuracak
Show TV spikeri Ece Üner'in canlı yayında adeta Saray'a gönderme yaparcasına söylediği 'toplanma alanı' sözleri olay oldu !
Burası da hepimizin olduğu geminin icra dairesi!
Açlık Grevi'ndeki öğretmenler, Bakan Tekin'in 'yok' dediği dilekçeleri göstererk MEB'e yürüdü!