Gazetecilerin soramadığını gazetecilik öğrencisi sorunca RTE sinirlendi !

8502 izlenme 07 Haziran 2018
Reklamlar

Geçtiğimiz günlerde AKP’nin Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan çağrı yaparak öğrencileri Saray’da sahura davet etti.

Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümü okuduğunu ifade eden bir öğrenci Erdoğan’a “Türkiye’de medyanın özgür olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle ileride gazetecilik mesleğimi yaparken özgür konuşacak bir gazeteci olmak istiyorum. Gazeteciliğin ve basının özgür olmasını istiyorum. Bir cumhurbaşkanının eleştiriye açık olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Erdoğan öğrencinin bu sorularına karşı adeta şoke oldu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşte yerle bir olan El-Ehli Baptist Hastanesi: Yüzlerce insan öldü Ankara kulisleri bu iddiayla çalkalanıyor! Erdoğan’dan Yiğit Bulut ve Cemil Ertem kararı Emekliye zam senaryoları: Milyonlarca kişinin merak ettiği emekli maaşı hesabı Vatandaştan Erdoğan'a kapak üstüne kapak !