Antalya'nın Serik ilçesinde 'Maliyetlere göğüs gerecek gücüm var' deyip etmek fiyatına zam yapmayan fırıncı ekmeği adeta yok satıyor. Ekmeğe hem zam yapmayan hem de 'ekmeğimle oynamayın' afişi asarak meslektaşlarına mesaj gönderen Özkan Okatan, "Biz kampanyamıza devam ettiriyoruz. 8 ay önce sürdürdüğümüz istikrarlı gidişi sürdürmeye devam ediyoruz. Ekmek bizde 2.25 lira ve gramajı aynı 250 gram. Biz daha önce başlattık bu kampanyayı. Çünkü halkımıza söz verdik. 5075 kuruş geriden geleceğiz diye. Sözümüzün arkasındayız ve sözümüzü tutuyoruz. Her şeye göğüs gerecek gücümüz var çok şükür" dedi.
'BENİM İÇİN HALKIN DÜŞÜNCESİ ÖNEMLİ'
Diğer meslektaşlarının ekmeğe uyguladığı zam hakkında konuşan Okatan, " Ben onların düşüncesini bilmiyorum. Düşüncelerine zaten katılmıyorum. Benim için halkın düşüncesi önemli. Onlar da beni takdir ediyor. Gördüğünüz gibi müşterilerimiz hiç eksik olmuyor. Biz bu istikrarlı gidişatımızı devam ettireceğiz. 8 ay önce 260 gram ekmek 1.75 liraydı. Şimdi ise 250 gram ekmek bizde 2.25 lira. Müşterilerimizin hepsi memnun hepsiyle aile gibi olduk, takdirini topladık" dedi.
Daha ucuz ekmek almayı tercih ettikleri için bu fırına gelen vatandaşlardan Fahri Erdoğan, "Burada ekmek 2.25 onun için geliyoruz. Bizim için 5 ekmek aldığımız zaman 2 ekmek farklı oluyor" dedi. Selami Arslan ise "Ekmek şu hayat şartlarında en büyük olay. Bu iş yerinin vatandaşın yanında olması gerçekten bizi sevindiriyor" şeklinde konuştu.
(İHA)
https://www.krttv.com.tr/gundem/firinciekmegezamyapmadikapisindauzunkuyrukolustuh100851.html
Günlük harcamanın 10 milyon TL’ye ulaştığı ortaya çıkmıştı... Saray’dan şoförlere ‘simit’ parası!42 izlenme
Bakan Mehmet Şimşek'e göre Türkiye'de vergi yükü yüksek değilmiş! "Vergi yükünün yüksek olduğu algısı gerçeği yansıtmıyor"79 izlenme
AKP'li ve MHP'lier CHP'li müşahidin kaburgasını kırdı!35 izlenme
Harran Üniversitesi dekanı 'kişiye özel ilanla' kızını öğretim görevlisi yaptı!79 izlenme
'Tosuncuk'un yükseliş serüveni! İşte tüm planları yaptığı ev...94 izlenme
Acil çağrı yapıldı: Kızılay’ın kan stokları kritik seviyede38 izlenme
Emekli maaşları için kritik adım: Bakanlık komisyon kurdu, sistem baştan ele alınacak17 izlenme
Otogaza yine büyük zam!30 izlenme
Kılıçdaroğlu 'bu seçimin iki cephesi var'
"Kamuda artık musluktan su akmıyor" | Borçlanmada AKP tarihinin en yüksek faizi verildi: Depremzedelere verilen söz bile tutulmadı
Bahçeli, AKP'nin HDP ziyaretini sineye çekti son derece doğal buldu!
Üniversitede tarikat ve cemaatlerle kongre!