Erdoğan için “Canımı veririm” diyen Afgan genç 'Günlük 700 TL alıyorum'

36 izlenme 19 Mart 2023
Reklamlar

Afganlı genç, sokak röportajında Erdoğan için “canımı veririm” diyerek “Günlük 700 TL alıyorum” sözlerini kullanması dikkat çekti.

Medya Ankara Youtube kanalında Afganlı gencin sözleri gündem oldu. “Günlük 700TL alıyorum” diyen Afganlı gencin “Erdoğan'ı çok seviyorum” demesi tepki çekti.

Ankara Ulus'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu sorusuna verilen cevap gündem oldu.

Röportajda, “Erdoğan'ı çok seviyorum” diyen Afganlı gencin sözleri şu şekilde:

“Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum. Ben Afganistanlıyım. İsterse ona canımı veririm ben. 8 sene önce Türkiye’ye geldim. Ormanda çalışıyorum. Kesim yapıyorum. Ağır işlerde çalışıyorum. Orman kesimleri yapıyorum. 16 saat çalışıyorum.”

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Darbe yapılan Nijer'de çalınan paraların hesabı soruluyor: "48 saat içinde ülkenin çalınan parasını izah edemezsen kurşuna dizileceksin" denince Maliye Bakanı ağlamaya başladı AKP'li Bakanın desteklediği aday kaybetti Hastanelerle ilgili korkutan açıklama: Ameliyatlar durma noktasında... Türkiye Yüzyılı’nın istatistiği: Türkler Suriyelileri de Afganları da geride bıraktı, birinci sıraya çıktı