AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda, yaşadıkları barınma sorununa dikkat çekmek için parklarda yatan üniversite öğrencilerini hedef almış, öğrencilere 'sözde öğrenci' demişti.
Ülkede yurt sorunu olmadığını söyleyen Erdoğan, '''Son zamanlarda bazı park, bahçe buralardaki bankların üzerinde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok. Gezi Parkı olayı neyse bir başka versiyonudur'' ifadelerini kullanmıştı.
Erdoğan'ın açıklamalarından dakikalar sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi.
Sosyal medya hesabından Erdoğan açıklamalarına ait görüntüleri paylaşan Akşener, ''Sayın Erdoğan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz… Kendi öğrencine bakamayacaksın, yurt imkânı sağlayamayacaksın, sosyal devlet olamayacaksın; ama suçlu öğrenci olacak öyle mi?'' diye yazdı.
Akşener'in paylaşımı şöyle:

6 balıkçı 37 bin lira değerinde dev yayın balığı yakaladı: Kilosu 250 TL'den satılacak26 izlenme
Akşener: Her yerde yerel seçime oy verecekmiş gibi çalışıyoruz23 izlenme
CHP ile AKP arasındaki oy farkı 1 puanın altında42 izlenme
Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurdu202 izlenme
Büyük sır ifşa oldu: Eski Vekil, teröristbaşının talebini ağzından kaçırdı!17 izlenme
Menzil’e AKP’liye ev, depremzedeye çadır: "Bizi kandırıyorlar"20 izlenme
Emekli ikramiyesi 6 yılda buhar oldu32 izlenme
MHP'li muhalifler Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'na saldırdılar ! İşte o anlar363 izlenme
'Gıda zehirlenmeleri araştırılsın' önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!
Gökhan Zan'dan depremzedeleri susturmak isteyen siyasetçilere tokat gibi yanıt: 'Had bildirmek değil, haddinizi bilmek zorundasınız'
Ünlü ekonomist iktidarın değişeceği tarihi açıkladı!
Tarlalar, traktörler açık artırmada