Erdoğan 'büyüme' masalları anlatırken, polislerin kumanyalarından kalan yiyeceklere vatandaşlar hücum etti!

45 izlenme 09 Ekim 2021
Reklamlar
CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada yurttaşların, polislerin kumanyalarından kalan yiyecekleri toplandığı görüntüleri paylaştı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana'da konuşma yaptığı sırada yurttaşların, polislerin kumanyalarından kalan yiyecekleri toplandığı görüntüleri paylaştı.

Özkan görüntülere ''Erdoğan'ın büyüme masalları anlattığı alanın girişinde polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor. Saray bu büyük utancı görmez'' notunu düştü. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsrail Filistin’in en büyük ekmek fırınını vurdu! 100 bin kişiye ekmek sağlıyordu İsrail'in alıkoyduğu Türk milletvekilleri cezaevine götürülecek! Eğitim-İş Genel Başkanı Özbay'dan 'tarikatlar' uyarısı! "Okullarda cirit atıyorlar" Savaş'ta 9. Gün: İsrail, İran'da hastane ve ambulansları vurdu