AKP’ye yakınlığıyla bilinen MemurSen’e bağlı Büro MemurSen, TBMM’de emekli olan personelin yerine çocuklarının işe alınmasını istedi. Milyonlarca aday KPSS’ye girerek iş ararken, Meclis’te “aile boyu iş garantisi” talebi tepki çekti.
Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'ın haberine göre, TBMM’de çalışanlar içerisinde en fazla üyeye sahip olan MemurSen’e bağlı Büro MemurSen, TBMM yönetimiyle kamu idari kurul toplantısını yaptı. Emekli olan personelin yerine çocuklarının işe alınması talep edildi. Uygulamanın başlatılması halinde personelin beklentilerine yanıt verilmiş olacağı dile getirildi. Büro MemurSen Ankara 15 No’lu (TBMM) Şube Başkanı Özgür Yaydemir, uygulamanın daha önce İsmet Sezgin, Mustafa Kalemli, Köksal Toptan ve Cemil Çiçek’in başkanlıklarında uygulandığını söyledi. Yaydemir, “Çocukların işe alınması yanlış düşünülebilir. KPSS’de başarılı olan personel çocukları tercih edilebilir. Sonuçta çalışanların böyle bir talebi var” dedi.
İslamcı camianın ağabeyi desteğini çekti mi?128 izlenme
CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu seçim sloganını açıkladı!135 izlenme
Yandaş gazeteler AKP’ye katılan İYİ Partili vekilin arşivini silmeyi unuttu! PKK propagandası ile suçlamışlardı31 izlenme
'Yenidoğan çetesi' skandalı büyüyor! Anadolu'dan peş peşe ihbarlar geldi26 izlenme
Sinan Ateş davasında yeni gelişme: 12 sanık hakkında karar verildi38 izlenme
'Tek adam' ifadesi 'cumhurbaşkanına hakaret' sayıldı50 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ifade veren esnaf: "Soylu’nun talebiyle Ankara’yı terk ettim"33 izlenme
İsrail ordusu açıkladı: "Hamas’ın iki üst düzey yetkilisi öldürüldü"40 izlenme
Deprem konutları: Erdoğan'ın vaadi ne oldu?
Vücuduna şarapnel parçaları isabet eden, elleri yanan 10 yıllık polis memuru Mehmet Ali Gökçe'nin gaziliği reddedildi!
AKP'li provokatör Tezcan: Türkiye'de sarı yelek alan herkes terör şüphelisidir
Dilan Polat ve eşi hakkındaki iddianame iade edildi