İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diploması üzerinden başlayan tartışma ve yargı süreci devam ederken yandaş medyada her gün bu konu işlenmeye devam ediyor.
AKP'ye bağlı medya organlarından TGRT'de dikkat çekici anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan eski MHP'li Nazif Okumuş Cem Küçük'e "Yusuf Tekin nasıl rektör oldu?" diye sorunca ortalık karıştı.
Okumuş'un sorusunun ardından tepki gösteren Cem Küçük, "Profesörlüğü şaibelidir diyorsun. Bu iftiradır. Güzel insanları linç ediyorlar." diyerek tepki gösterdi.

Tartışmanın bu anında söze giren eski AKP'li Şamil Tayyar'dan ilginç bir itiraf geldi. Tayyar, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in rektör atanmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Nazif ağabey mevzu şu, MEB akademik kariyeri ile herhangi bir sorun yok. Rektör olabilmek için profesörlük kadrosunda 3 yıl kalmak gerekiyordu. Kararname ile o üç yıllık süre kaldırıldı. Ondan sonra rektör atandı. Sonra o kararname iptal oldu"
Sözcü
Ankara'yı sarsan anket: Erdoğan bu sonucu hiç beklemiyordu17 izlenme
Bir virüsün hikâyesi… Biz nerede yanlış yaptık?78 izlenme
‘Kiev’in Hayaleti’nin gerçek olmadığı ortaya çıktı43 izlenme
CHP’den emekli maaşı tepkisi43 izlenme
Deniz Göktaş'ın politik mizahı sosyal medyayı yıktı! Hem Erdoğan'a hem İmamoğlu'na...18 izlenme
European Investigative Collaborations’ın (EIC) yayınladığı ‘Malta Belgeleri’ne göre, Binali Yıldırım'ın 140 Milyon dolarlık gizli serveti ortaya çıktı !363 izlenme
İçişleri Bakanlığı’ndan 3 yeni genelge57 izlenme
AKP'li Savcı Sayan'ın 'pislik'lerini ifşa etti!93 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 24.467 yeni vaka tespit edildi, 29.639 kişi sağlığına kavuşurken, 222 kişi hayatını kaybetti!
Türk Telekom'dan yeni yıl hediyesi! İnternet fiyatlarına zam yapıyor
Pazar fiyatları ateş pahası: "Gramla, taneyle alıyoruz!"
2 yıl önce durdurulmuştu: İstanbul’da metro hattı inşaatı yeniden başladı