İnce’nin, bugün katılacağı bir televizyon programında 24 Haziran’dan bugüne kadar yaşadıklarını ve neden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na o daveti yaptığını açıklayacağı öğrenildi.
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kurultay tartışmalarına ilişkin sessizliğini bugün bozacak. İnce’nin, bugün katılacağı bir televizyon programında 24 Haziran’dan bugüne kadar yaşadıkları ve neden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘çekil’ daveti yaptığını açıklayacağı öğrenildi.
İnce’nin yapacağı açıklamanın ardından kendisini destekleyenlere “Kurultay için imzaları toplayın” diye çağrıda bulunacağı iddia ediliyor.
İnce’ye yakın partililerin, bugüne kadar 600’e yakın delegeden olağanüstü kurultay için imza atma sözü aldığı, notere başvuracakları ve olağanüstü kurultay için süreci başlatacakları kaydedildi.
Kılıçdaroğlu’nun ise ODTÜ ve iki bağımsız kuruluşa yaptırdığı seçim analizlerinin tamamlanmasının ardından yerel seçimler için start vereceği öğrenildi.
Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Hürriyet’e yaptığı açıklamada önlerinde duran öncelikli görevin yerel seçimlere hazırlanmak olduğunu ifade ederken, “Biz yolumuza bakıyoruz. Ben imza toplanacağına ihtimal vermiyorum. Parti tabanı, parti içi yarış değil iş istiyor. Örgütü seçime hazırlamayı bekliyor herkes” dedi.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/muharremincesessizliginibugunbozacakh101189.html
Avrupa Konseyi'nden Erdoğan'ı kızdıracak İmamoğlu çıkışı13 izlenme
Ankara Adliyesi’nde vurgun! Paraları çantayla çıkarıp bahise yatırmış12 izlenme
FETÖ firarisi ve eski AKP Milletvekili Hakan Şükür'ün lehine karar veren hakimlere soruşturma25 izlenme
Birçok kişiye mezar olan apartmanın altından 'tarım arazisi' çıktı!74 izlenme
Danimarka'da Kuran'a yönelik eyleme AK Parti'den yanıt28 izlenme
Dolar, faiz endişesi ve ABD verileriyle yükseldi35 izlenme
Türkiye şehitlerine ağlarken, AKP'liler zılgıt çekip böyle eğlendiler !1064 izlenme
Uludağ'daki yangında trajedi: Olimpiyat sporcumuz ve ailesi vefat etti33 izlenme
Borsadaki Düşüşten En Çok Kim Zarar Gördü
Mattia Ahmet Minguzzi'nin öldürülmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
Şamil Tayyar Beştepe'deki Habertürk kavgasını anlattı: "Yargının tanrısı" bile engelleyememiş
NY Times'tan İstanbul'a deprem uyarısı: "İstanbul adeta nişan alınmış durumda"