1994 yılında Diyarbakır'da bir iş yerinin ateşe verilerek kurşunlanması eylemini gerçekleştirdiği gerekçesiyle tutuklanan Veysi Aktaş, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmış, 2 gün önce de infazının tamamlanmasının ardından tahliyesine karar verilmişti. Tahliyesinin ardından Diyarbakır’a dönen Aktaş'ı havaalanında kalabalık bir grup tarafından karşılamıştı.
Aktaş, Öcalan'ın geçtiğimiz haftalarda yayımladığı videoda hemen sol tarafında oturuyordu. Veysi Aktaş bu defa akrabalık bağı ile öne çıktı.

Sözcü'nün haberine göre Öcalan'ın sekreteryası olarak İmralı'ya gönderilen ve silah bırakma çağrısında Öcalan'ın hemen sol yanında oturan Aktaş ile, İBB'de son olarak bugün de 25 kişinin gözaltına alınma kararına verdiği ifade ile neden olan Aziz İhsan Aktaş amcaoğlu çıktı.

Veysi Aktaş ile Aziz İhsan’ın babasının kardeş oldukları belirlendi. 'Suç örgütü lideri' olarak tanımlanan ve tutuklanmasının ardından verdiği ifade ile olduktan sonra serbest bırakılan Aziz İhsan Aktaş’ın annesi Şerife ile babası Nezir Aktaş’ın da Veysi Aktaş’ın aile evine geçmiş olsun ziyaretinde bulundukları bildirildi.

Atatürk Havalimanı’ndaki tören öncesi dikkat çeken iddia! "Millet zorla millet bahçesine görütülüyor"52 izlenme
CHP'den AKP'ye kaynak önerisi "TÜRGEV ve Ensar Vakfı’nın ABD’deki mal varlıklarının satılsın, parası ülkeye getirilsin!"142 izlenme
'En son ne zaman et yediniz?' sorusana verilen yanıt izleyenlerin boğazını düğüm düğüm etti: "Onu sorma"34 izlenme
Donanmayı selamlamak için neden Vahdettin Köşkü seçildi?27 izlenme
Melih Gökçek Atatürk’e borçlu gitti148 izlenme
Erdoğan’ın ziyareti için kaymakamın katılım emri verdiği ortaya çıktı27 izlenme
Dolar düşünce halay çekmişlerdi: 26 TL'yi geçince böyle tepki verdiler36 izlenme
İstanbul'da simide gizli zam geldi31 izlenme