Erzurum'da Palandöken Dağı'nda Judo Genç Milli Takımı sporcularının bulunduğu esnada çığ düştü. Meydana gelen çığ faicasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Çığ düşmesi sonucu ağır yaralanan 16 yaşındaki milli sporcu Emre Yazgan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Yaralılardan birinin de Emre Yazgan'ın ikizi olduğu öğrenilirken, vefat eden Emre Yazgan'ın acılı babası ise ilk duygularını tv100 muhabiri Başak Bilgin'e anlattı.
"Haberi bana hocası iletti. "Çığ düştü, Yunus kendini kurtarmış, Emre'yi arıyorlar "dedi. Ben o sırada dondum kaldım. Milli sporculardı. Kardeşinin durumu iyi. İki kardeşlerdi birisini Allah aldı, diğerini bağışladı. Belden aşağısını çığ almış. Milli takım kampına gittiler. Yürüyüşe çıkmışlardı. Yaptıkları sporu çok seviyordu. 7 yaşından beri, 12 seneden beri bu sporu yapıyordu. Türkiye şampiyonu olmuştu geçen sene."
Kaynak: tv100
Gerçek Gündem
Uzmanı açıkladı: Emekli bayram ikramiyesinde büyük oyun!
Diyanet paraya doymuyor: AKP'li isimle 55 milyonluk sözleşme
'2023 hedeflerini çöpe attığını ilan etti'
Eski AKP’li vekilin akrabalarına giderayak AKP'li isme ballı ihale!
İstanbul'dan Hatay'a uçuşların seçim sonrasına kadar durdurulduğu iddia edilmişti, THY Genel Müdürü Ekşi'den 'NOTAM' yanıtı
AKP yeni yılda da bildiğiniz gibi: Milyarlık gizli ihale AKP’li başkanın aile şirketine verildi!
Serbest bırakılan Narin'in babası Arif Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: "Suçlu kardeşimse cezalandırılsın"
İsmail Saymaz'dan ahlaksız yorumlarını sürdüren Portakal'a sert tepki: "Bunun neresi gazetecilik?"
Geçmişte bir sokak röportajında ailesinin "Erdoğan de" baskısına rağmen gülerek "Atatürk'ü seviyorum" dediği videonun yeni versiyonu gündem oldu