Seçil Erzan ve Nazlı Can’ın çocukluğunun geçtiği Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlı Yanıkağıl Mahallesi’nde sessizlik hakim.
Mahalleli konuya ilişkin konuşmak istemezken, muhtarı Yücel Başaran ise tahliye olduktan sonra Nazlı Can ile görüştüğünü söyledi.
Başaran, “Nazlı, gözaltına alınırken de görüştüm, çıktıktan sonra geçmiş olsun dileklerimi iletmeye gittiğimde de görüştüm. Nazlı’nın bu işle alakalı böyle fazla alakası olduğunu zannetmiyorum. Sadece Seçil Hanım ile birlikte çocukluk arkadaşıydı, görüşüyorlardı. Bu olayla ilgili olarak bilgi vermedi. Ziyarette öyle bir konu açılmadı zaten. 7 ay içeride yatıp, gözaltında olup çıkan bir insanın psikolojisi ister istemez etkileniyor. Onun da biraz etkilendiğini gördüm” dedi.
Mahallenin olayla ilgili şaibe altında olduğunu söyleyen Başaran, şu ifadeleri kullandı:
Köyden bu fonla alakalı para toplandığını iddia ediyorlar ama böyle bir şey yok. Böyle bir şey olsa mutlaka bizim kulağımıza gelirdi. Bundan herkes rahatsız.
Köyden para toplanma bilgisi kesinlikle yanlış bir bilgidir. Bizim köyümüzün bu şekilde anılmasından biz çok rahatsızız.
Vatandaşlar da komşular da bu konuda çok rahatsız. Böyle bir şeylerin yaşandığını duyuyoruz.
Ama bunun köy halkına mahal edilmesi, burada mağduriyetlerin olduğunu duymamız bizim üzüyor. Bunlar köyle alakalı olmayan şeyler.
KRT
Rusya, Harkov ve doğusundaki Kramatorsk kentlerinde kamu ve üniversite binalarını vurdu, ölü ve yaralılar var!77 izlenme
AKP ağzındaki baklayı çıkardı: Ayder yaylasına otopark ve otel yapılacak109 izlenme
Ekonomist Ali Bilge açıkladı: Ayakkabı kutularındaki paralar ve 17-25 Aralık yolsuzluk dosyaları yeniden gündeme mi gelecek?123 izlenme
Avukat duyurdu: Boykot nedeniyle 16 gözaltı27 izlenme
Cumhuriyetin mirasını yediler: Cumhuriyet yaptı, AKP sattı31 izlenme
Cumhur İttifakı'nda Bekir Bozdağ ayrımı57 izlenme
AKP'de silahlı kavga: Başkan adayı yaralı177 izlenme
AKP’li belediyenin yardım skandalına tepkiler dinmiyor! Koliler nerede?63 izlenme
Türkiye'nin saniyede ödediği faiz dudak uçuklattı!
Katar'ın Ankara Büyükelçisi 'sihiri' açıkladı! 'Katar ile Türkiye ayrıcalıklı ilişkilere sahip'
Avrupa ülkelerinin 1999-2023 arası asgari ücret verilerinde Türkiye'nin yeri!
HÜDA PAR Başkanı Hizbullah'tan hapis yatan partilisini savundu: "Zulme uğradı..."