İzmir Karşıyaka'da bulunan Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'nda kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Nikah öncesi ailelerin törene çağırdığı hoca, mikrofonla dua okumak istedi. Hocanın duaya başlamasının ardından yanlarına gelen nikah memuru, "Beyefendi, bir saniye. Burası resmi daire, burada buna izin vermiyoruz. Burası resmi daire, evde yapabilirsiniz. Bu bir resmi nikah töreni, duayı evinizde yaparsınız." diyerek hocanın elinden mikrofonu aldı. Ardından hoca mikrofonsuz bir şekilde dua okumaya devam etti. Sosyal medyada yayılan görüntüler tartışma başlattı.
İZMİR'DE SEÇİMİ KAYBEDEN AKP'NİN ADAYI HAMZA DAĞ TEPKİ GÖSTERDİ
31 Mart Yerel Seçimleri'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Resmi dairede dua olmaz diyenler, seçim sürecinde 'İşimiz gücümüz Türkiye' diyerek vatandaşlardan oy istemişti." ifadesini kullandı. Dağ, İzmir Karşıyaka'da bir nikah memurunun, nikah öncesi yapılmak istenen duaya izin vermediği iddiasına ilişkin, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
"Resmi dairede dua olmaz diyenler, seçim sürecinde 'İşimiz gücümüz Türkiye' diyerek vatandaşlardan oy istemişti" ifadesini kullanan Dağ, paylaşımında "Keşke bu toprakların değerlerini öğrenerek yola çıksaydınız. Zira bu memleketin her bir karışında insanımız özgürce dualarını edebilir." değerlendirmesine yer verdi.
Odatv.com
Habertürk muhabiri skandalı anlattı! Taliban üyesi, Malatya İnönü Üniversitesi'nden okumak için kabul almış!
Sektörün en önemli ismi TÜSEDAD Başkanı tarih verdi: "Et fiyatlarına rekor zam geliyor. Bunlar daha iyi günlerimiz"
Mansur Yavaş dediğini yaptı! 200 günde 251 milyon TL tasarruf...
Seçimler öncesi bu uyarıya dikkat! 'Hane kayıtlarında yabancı uyruklu kişilerin varlığını, AKP istemesede görmenin dijital kurnazlığı var'
Özgür Özel Silivri mitinginde konuştu: "19 Mart darbesinin karargahı Beştepe, silahı yargı; mühimmatı yalan ve iftiradır!"
'Hilafet çağrısı' yapmış, kadınları hedef almıştı, yargıdan o imam için karar: İfade özgürlüğü!
Rusya, 19 ton elmayı Türkiye’ye geri gönderdi! Sebebi…
AKP'li Birinci, Atatürk düşmanı babasının izinde!
Kanada ve Hindistan arasındaki diplomatik kriz büyüyor: Yeni Delhi yönetimi vize hizmetlerini askıya aldı
Çarpıcı iddia! Navigasyonlar ücretli yola yönlendiriyor!
İmamoğlu’nun afişini söken 2 kadından biri kameraya yakalanınca küfür etti!
YPG tartışmasında programa damga vuran an ! CHP'li Erkek "İsim vereyim mi ?" AKP'li Tosun: Hayır, hayır...
Avrupa’nın ısınamayan ülkesiyiz! Türkiye kışı battaniye altında geçirdi!
Yavaş’ın odasındaki Erdoğan portresinin yolculuğu: ‘Bir aya odadan çıkacak’