
Adalet ve Kalınma Parti’sinin (AKP) milletvekilleri, 2012’de Boston şehrinde Fetullah Gülen cemaati tarafından organize edilen ‘Kültür Günleri’ programına gitmişti. O tarihte 12’si de AKP'li milletvekillerinden oluşan grup Pensilvanya'da terör örgütü lideri Fetullah Gülen’le görüştü. Birlikte ikindi namazı kıldılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ziyarete giden isimlerden 4'ü hariç diğerleri 2015’te yapılan iki seçimde liste dışı kalmıştı. İlknur İnceöz, Vedat Demiröz, Bayram Özçelik ve İsmail Tamer yeniden Meclis'e girmişti. 2018 seçimlerinde ise fotoğraftaki 12 isimden 7'si tekrar aday adayı oldu. Adana eski milletvekili Fatoş Gürkan ve AKP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat aday gösterilmedi.. İlknur İnceöz, Osman Ören, Bayram Özçelik, Vedat Demiröz ve İsmail Tamer ise yeniden aday yapılmıştı. 5 isim de milletvekili olarak meclise girdi.
Adaylık başvurusunda bulunmayan isimlerden Adem Tatlı, 27 Aralık 2017'de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı Tarım Kredi’nin iştiraklerinden Tareks Dış Ticarette Risk Esaslı Kontrol Sistemi Hayvancılık Genel Müdürlüğü’ne getirilmişti. Fotoğraftaki bir diğer eski AKP'li milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise 15 Temmuz'dan sonra FETÖ'den arandığını öğrenince yurtdışına kaçmıştı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/hepsioradaydiyinesecildiler2488448/
Motorine de zam geliyor27 izlenme
İmamoğlu'ndan AKP'ye ekonomi tepkisi: Kara Düzen, yıllardır ekonomimizi tüketiyor6 izlenme
İmamoğlu isim vermeden İnce'ye gönderme yaptı: "Gelin bu işi ilk turda bitirelim"28 izlenme
Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında yeni gelişme! 1 şüpheli daha tutuklandı37 izlenme
Atatürk düşmanına Cem Yılmaz’dan yanıt!810 izlenme
Nişantaşı'nda şoke eden iş ilanı: Türkçe bilen eleman aranıyor!38 izlenme
Demir fiyatlarında Çin sebepli düşüş37 izlenme
Kahraman'dan Akşener'e davetiye ambargosu!425 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz'ın kara para akladığı şirketler ortaya çıktı! İşte listesi...
Cumhur İttifakı’nda ‘Palu’ depremi: AKP’li başkanın mazbatası geri alınacak
Erdoğan'a "Hitler bıyığı" çizdiği için tutuklanan liseli genç tahliye edildi
Elde iPhone ile cihat adına AVM’de vandalizm