Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir derneğin daha izin almadan yardım toplamasına izin verdi. İçişleri Bakanlığı’na bağlı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün “İzin Almadan Yardım Toplama Hakkına Sahip Kuruluşlar” listesine Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin de (TOGEMDER) eklendiği açıklandı.TOGEMDER’in internet sitesinde, derneğin onursal başkanının AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan olduğu belirtiliyor.
BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, derneğin yönetiminde AKP’liler ve AKP’lilerin eşleri yer alıyor. Derneğin icra kurulu başkanlığını AKP Milletvekili Belma Satır yaparken derneğin yönetiminde de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin eşi Özlem Nebati, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı AKP’li Ahmet Misbah Demircan’ın eşi Ferda Demircan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın eşi Hatice Nur Yerlikaya ile AKP’li eski bakan Nihat Zeybekçi’nin eşi Ayşen Zeybekçi yer alıyor.
Okullarda imam dönemi: 99 okula din görevlileri atandı30 izlenme
Rekor artış! Çiftçinin enflasyonu yine yükseldi36 izlenme
Canik'in konut arzına yaşam desteği44 izlenme
Ahmet Türk, yerine atanan kayyumun yolsuzluklarını anlattı "Dünyada böyle soygun görülmemiştir"102 izlenme
Ankara'da tanzim satış kuyruğundaki emekli kadın böyle isyan etti 'Korkuyorum maaşımızı da vermezler, aç kalacağız aç !'3195 izlenme
Sinan Ateş soruşturmasında adı geçen Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanı mı oldu?44 izlenme
Marmara'da batan geminin içinden görüntüler ortaya çıktı42 izlenme
İmamoğlu Adana'dan 'hodri meydan' dedi: "Benim tek bir suçum var, cesaretin varsa çık karşıma"30 izlenme
Can Ataklı: "İşin arkasında eski başkanın kirli çamaşırlarının ortaya dökülmesi mi var?"
AKP'de taciz skandalı 9 istifa getirdi!
Yandaş İbrahim Karagül iki buçuk milyon İzmirliyi Yunan yaptı, tepkiler yağınca paylaşımı kaldırdı!
AKP'li vekil sadece bunları yaparak her ay milletvekili maaşı alıyor