Sokak röportajında Kendine Muhabir isimli Youtube kanalına konuşan bir vatandaş "Burada 25-30 kişi varız. Ben dahil hepimiz emekliyiz. Emekli misin? Kaç para alıyorsun?" diye çevredekilere sordu. Bir vatandaş 7500 lira derken bir diğeri ise 10 bin lira dedi. Ardından o vatandaş "Kime verdin oyunu?" diye sordu. Emekli amcadan ise "AKP'ye. Asgari ücret 11 bin lira, ev kirası 15 bin lira olursa benim ona aklım yetmedi." yanıtı geldi.
Sözlerine devam eden o vatandaş "7500'ü temmuza kadar almaya devam edeceksin, rahat ol. Bugün emekli 7500 liraya mahkum olmuş. AKP'ye oy veren... İnşallah hepsini keser de bu emekli buna oy vermez. Ben 13 bin lira alıyorum emekli olarak. Ben emekli olduğumda üç asgari ücret kadar veriyordu. Şimdi asgari ücret 17 bin, ben kaç para almam lazım? Asgari ücretin altında kaldım. Ne oldu? Bu ülkede ne zaman bu insanlar günlük yaşamayı unutur da yarını düşünürse... Eğer Atatürk'ün kıymetini bilirse, bir de çok önemlisi dinini bilirse... Önce dinimizi, Atatürk'ün değerini bileceğiz." şeklinde konuştu.
Odatv.com
Ukrayna’dan 4 günde Türkiye’ye ulaşan vatandaşlardan çarpıcı sözler: "Arkadaşlarımızın arabalarını ezip geçtiler"
Araç sahipleri devasa zam haberinden sonra uzun kuyruklar oluşturdu, akaryakıt satışına bazı istasyonlarda kota koyuldu!
Süte zam geldi!
Diploma şokunu atlatamadan bir de bu çıktı: Sahte lise birincisi!
Ekmek zammına böyle isyan etti: "100 kişiyi çevir 99'u zamdan memnun değilim der ama oy verir"
Erdoğan Tillerson’la Zarrab’ı görüştü! “Davaya başka isimler eklenmesin, tatlıya bağlayalım”
Paris Başkonsolosluğu'nda rezalet ! Vatandaşa, AKP mühürlü oy pusulası verdiler !
Karantina yurdundan şikâyetler: "Test yok, maske yok, aynı odada kalan var!"
“Kılıçdaroğlu’nu Kandil destekliyor” iddiasına sarılan iktidar, PKK ile yapılan Oslo ve Habur rezaletleriyle Dolmabahçe Mutabakatını unuttu!
‘Putin’in birlikleri, Ukraynalıları kendi ülkelerine karşı savaşmaya zorluyor’
Patiswiss CEO’su gitti yerine eşi geldi
Her iddia birbirinden vahim: Sahte diploma dağıtıyordu, suç makinesi çıktı
Mansur Yavaş'ın 'Vatandaşa Yardım' teklifi, AKP engeline takıldı: Yapılsın ama sınırlı olsun!
Özgür Özel, Sultangazi'de Aleviler'e seslendi: "Bir Sünni olarak söylüyorum, bu ülkede Alevilerin eşitlik sorunu vardır, bu sorunu görmeyen ahmaktır, alçaktır!"