Türkiye'nin dört bir yanında orman yangınları meydana gelmeye devam ediyor
Bursa, Karabük, Kahramanmaraş ve Uşak'ta alevler henüz kontrol altına alınmadı.
Yangınlara; uçak, helikopter, itfaiye, arazöz ve dozerler dahil olmak üzere çok sayıda görevlinin müdahalesi sürüyor.
Bursa'nın Gürsu ve Kestel ilçeleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına müdahale sürüyor.
Gürsu İpekyolu Mahallesi'ndeki Gürsu TOKİ Konutları ile Kestel ilçesi Ağlaşan Mahallesi arasında bulunan bölgede, henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.
Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangını kontrol altına almak için ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürerken, vatandaşlar da ekiplere destek vererek yangına müdahale ediyor.
Yangınla ilgili Kestel Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kestel ilçesi Ağlaşan Mahallesi'nde yaşanan yangınla ilgili söndürme çalışmalarının sürdüğü belirtilerek, "Ağlaşan Mahallesi ve civarda ikamet eden vatandaşların yetkililerce yapılan uyarılara riayet etmelerini ve olası tüm duyurulara karşı gerekli tedbirleri almalarını rica ediyoruz” denildi.
Rüzgarın etkisiyle Gürsu ilçesine doğru ilerleyen yangın nedeniyle tedbiren kırsal Karahıdır Mahallesi'nin tahliye edilmesine başlandı.
Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bursa'nın Gürsu ilçesi Karahıdır mevkisinde meydana gelen orman yangını nedeniyle Bursa Çevre Otoyolu'nun Yıldırım kavşağı ayrım-Bursa Doğu kavşağı ile Bursa Doğu kavşağı-Turanköy kavşağı trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım D-200 Devlet Yolu'nun Erdoğanköy-Kestel kesiminden sağlanmaktadır" bilgisi verildi.
Tele1
The Economist’ten Türkiye için dolar ve faiz tahmini
Sanıklar dışarıda savunanlar içeride
Özgür Özel Mamak'ta: "Cami ibadethaneyse cemevi de ibadethanedir!"
CHP il başkanından Halk TV ve Sözcü TV'ye ağır hakaretler "Şunu özellikle söylemek istiyorum. Halk TV, Sözcü TV ihanet çetesi arkadaşlar"
Sedat Peker'den Ahmet Davutoğlu'na yanıt
İsmail Saymaz açıkladı 'AKP'liler TÜGVA'nın kadrolaşma listelerinin doğruluğunu kabul etmiş!'
Sedat Peker son bombasını patlattı! 'Tayyip abinin damadı Serdar Mahzen' ile telefon görüşmesini yayınladı!
Kanal İstanbul manzaralı konutlar için bir adım daha
İmamoğlu’ndan önce AKP’li yöneticilerin İBB üzerinden yandaşlara akıttığı milyonlar ortaya çıktı!
Ankara’da ücretsiz İstanbul’da 1 buçuk lira!
Ödenmeyen maaşları için Ankara’ya yürüyen Elazığ Eti Gümüş Madencileri ve Doruk Madencilik işçileri, Enerji Bakanlığı önünde gözaltına alındı
G Ö S T E R D İ P L O M A N I: 'Tahsilim var' diyen Erdoğan'a sosyal medyadan yeni çağrı
Maaşlı danışman siyasete merak sardı İmamoğlu'na laf attı
İçişleri Bakanlığı’ndan hafta sonu sokağa çıkma yasağı açıklaması! İşte detaylar