Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen emekli bir vatandaşın seçim öncesi ve seçim sonrasında sokak röportajında söyledikleri gündem oldu.
Seçim öncesinde “Gençler 24 saat çalışacak yatarak enflasyonu düşüremeyiz. Aylık gelirim 10 bin lira evim de var. Şimdiki gençler yatalım cebimiz para dolsun telefonumuz sıfır olsun arabamız sıfır olsun ama biz hiç çalışmayalım” diyen emekli seçimden sonra “Reis ipin iki ucunu da denize attı” dedi.
“Sen reisi çok seviyordun ne oldu?” sorusu üzerine “Çok seviyordum da o bizi sevmiyor. Reis emekliyi hiç sevmiyor hiç. Diyor bunlara sene sonu 2024’te kefen alacağım beklesinler. Ama mart gelecek şimdi martta reisin işareti arkada kalacak” dedi.
Emekli sonrasında şunları ekledi: “Müslüman der mi ki ben emeklimi enflasyona ezdirmeyeceğim. Ezdirmeyeceğim de silindir gibi üzerinden geçeceğim. Kendi maaşları olsa hemen torba kanun pat geçiriyorlar. 16 emekliyi ezdirdi reis. Kime? İşte çevresine leşçilere yandaşlara. Böyle adalet olmaz. Zengini daha zengin eder fakire hiçbir şey vermez. Yüzde yüz zam da yapsa değil mi ki böyle kelek yaptı ben affetmem şahsen.”
Tele1
Borç patlaması: Rakamlar alarm veriyor
Bu villaları nasıl aldınız?
EYT'de son bir adım kaldı: İlk maaş tarihi ve başvurularla ilgili yeni detaylar
4 kıtada müşavir saltanatı!
Dilovası'nın ardından dün Darıca da karıştı: Yabancı uyruklu bir şahıs, genç kızı taciz edince vatandaş tarafından dövüldü!
Terör örgütü PKK’ya üst düzey darbe: Öldürüldüler!
Avrupa Konseyi Başkanı Tusk: Türkiye’nin operasyonu yeni bir insani krize yol açabilir
Diyarbakır'da bir genç geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti...
İspanya'da Akbelen eylemi! Barcelona taraftarı LİMAK'ı protesto etti
AKP Genel Merkez yöneticisi ihaleyi kaptı!