Babala TV'nin kurucusu ve müzisyen Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Balkonunda bulduğu yorgun mermiyi paylaşan Uğur, "Isdırap olacağım kendisine. Bırak bir daha havaya sıkmayı, su tabancasıyla şaka bile yapamayacak onunla işim bittiğinde. Bir sonraki mermisi bana ya da size isabet etmesin diye" ifadelerini yazdı.
Instagram hesabından yaptığı paylaşımla balkonuna düşen yorgun merminin görüntüsünü takipçilerine duyuran Uğur, "Manasız bir mağara adamı aktivitesi. Sonuç bu" dedi.
Balkonumda şimdiye kadar zevkle döşenmiş kuş yuvaları, yarı baygın çekirgeler, diğer binalardan uçmuş gelmiş iddialı iç çamaşırları ve hatta takla atmaktan sıkılmış bir güvercin bile bulmuştum. Bu sabah listeye yeni ve korkunç bir şey eklendi.” diyen Uğur balkonunda bulduğu yorgun mermiyi paylaştı.
Uğur açıklamasının devamında “Yorgun halleriyle bile yılda ortalama 40 insanın ölümüne sebep oluyorlar. Birileri sırf takımları ya da partileri kazandı diye havaya ateş ediyor ya hani. Aşağısı boşalamıyorsa yukarısı boşalsın hesabı... Manasız bir mağara adamı aktivitesi. Sonuç bu" dedi.
"Avukata teslim ettim mermiyi" diyen Uğur, açıklamasını "Isdırap olacağım kendisine. Bırak bir daha havaya sıkmayı, su tabancasıyla şaka bile yapamayacak onunla işim bittiğinde. Bir sonraki mermisi bana ya da size isabet etmesin diye." sözleri ile sonlandırdı.

halktv.com.tr
Tüketiciye icra yağacak!967 izlenme
Sokak röportajında konuşan vatandaş gözaltına alındı27 izlenme
Bayrampaşa'da binadan seçilmiş başkan Hasan Mutlu'nun fotoğraflarını kaldırdılar15 izlenme
Diamond Tema’dan anne ve babası hakkındaki iddiaya sert yanıt: "İftiracılık konusunda master yapmışlar!"64 izlenme
İzmir’de öğrencilerden 'gözaltılara ve baskılara' karşı protesto yürüyüşü!21 izlenme
Bu da olmuş! Saray içinden YPG’ye 'alo'286 izlenme
Bekçi şiddeti sürüyor! Genç kadını darp etti, görevden alındı!64 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 54.791 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 4.501.382’ye, can kaybı da 37.329’a yükseldi!88 izlenme
TÜRGEV'in eski başkanı hakkında 5 milyon dolarlık rüşvet iddiası!
Şahan Gökbakar 25 kere Atatürk yazarak Ali Erbaş’a seslendi ‘Sen söyleme biz her gün ve hep beraber söylüyoruz’
Enflasyon zirvede, ara zam şart oldu! İşte ek maaş artışı yapan şirketler
Pes dedirten sebep! Öğretmene 'dini değerleri aşağılama' soruşturması!