Anasayfa1
20 Nisan 2019 ( 114 izlenme )
Reklamlar

AKP'li belediyeden kalan borçların yer aldığı billboardlar tahrip edildi!


31 Mart seçimlerinde CHP’nin AKP’den devraldığı Çanakkale Bayramiç Belediyesi’nin borç durumunun yer aldığı afişlerin asılmasının ardından billboardlar kimliği belirsiz kişilerce kırıldı.


Çanakkale Bayramiç Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ilçedeki billboardları, belediyenin AKP yönetiminden devir alınan borç durumunun gösterildiği afişlerle donatmıştı.

Billboardlar, dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Billboardların camlarını ve lambalarını kıran şahıslar, afişlere de zarar verdi. İlçenin çeşitli noktalarında bulunan billboardlar kullanılamaz hale geldi. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, kamu malına zarar veren bu kişilerin derhal tespit edilerek cezalandırılmasını istedi.

“GERÇEĞİ SAKLAYAMAZSINIZ”

Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Uygun, “Çevrede çok sayıda güvenlik kamerası var. Bu şahısların bulunmasını bekliyoruz. Bu billboardlar bizim değil halkın malı. Vatandaşın, çocukların, kadınların, tüyü bitmemiş yetimin hakkı var bunlarda. Biz, halkımızı bilgilendirmek adına borç durumunu gösteren afişleri astık. Bu durumu kabullenemeyen varsa gelir açıklama yapar. Mala zarar vererek yapılan yanlışları saklayamazsınız. Billboardları kırarak gerçeği saklayamazsınız. Yaptıklarımızı da yapılanları da halkımıza bu billboardlardan anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

https://halktv.com.tr/gundem/akplibelediyedenkalanborclarinyeraldigibillboardlartahripedildi391355h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Siyaset mertçe rekabet işidir mertçe. Yasak getirerek değil. Mertliği olan varsa meydan burası, haydi gelin yarışalım" Devlet dairesinde büyük skandal! Oruç tutmayana yemek yok Görüntüsü bulunamadı ama 5 yıl sonra yine Dolmahçe’de içki içtiler yalanı! Diyanet’in lüks işleri kıtaları aştı: Diyanet’in ABD'ye külliye yaptırdığı ortaya çıktı