İlave Tv'nin sokak röportajı sosyal medyaya damga vurdu.
Asgari ücret 8.500 TL. Hükümet tarafından verilen yüzde 30 zamla beraber en düşük emekli maaşı 5.500 TL oldu.
Vatandaş her gün art arda gelen zamlar, ödeneyem kira ve fatura bedelleri sebebiyle isyanda. İktidar kanadından ise "çözüm" önerileri yerine “Ekonominin şaha kalktığı” yönünde algı yaratılmaya, "sabır-destek" çağrıları gelmeye devam ediyor.
Yapılan sokak röportajlarında yapılan zamlara isyan eden bir vatandaş iktidarı topa tuttu. Vatandaşın yüksek sesle yaptığı açıklamalarla birlikte etrafındaki "destek" kalabalığı arttı.
"SENİN MİLLİYETÇİLİĞİN BATSIN..."
İşte vatandaşın yaptığı o isyan;
"Senin millyetçiliğin batsın ya. Batırdın bizi. Ben ülkücüyüm Ben 10 tane Cumhurbaşkanını biliyorum. Sen nesin ya. Sen kanun, anayasa tanımazsın. Allah zehir zıkkımm etsin. Elim iki yakasında kalsın. Allah o yandaşları kahretsin. Komünizm bunlardan iyi ya. Ben şimdi komünistim. Bu kadar suskun bir millet olmaz ya. Türbanla uğraşıyorlar. 20 senedir türban. Bir simitin hesabıyla geldiler... Bir simitin hesabıyla gidecekler."
Yeniçağ
Skandal 'laiklik' açıklamaları sonrası Milli Eğitim Bakanı hakkında suç duyurusu
Türklerin Mercedes Oyunu Almanları Bile Şaşırttı! Satışlar Anında Durduruldu
Mehmet Görmez canlı yayındaki sözlerini yalanladı!
"Oslo'da teröristle masaya oturan İdi Amin miydi?"
Alt tarafı kıvırcık demeyin... Şampiyon oldu!
AKP’li Vekil, İmamoğlu'nu çatayım derken mezardaki Kadir Topbaş dönemini eleştirdi, fark edilince paylaşımı anında sildi
Prof. Ersan Şen 'Fransa'da asgari ücretin 1/4'ü ile alabildiğin çamaşır makinasını burada asgari ücretle 2.5 ay çalışarak alabiliyorsun!'
İBB, Ortaköy’deki iki yalının tapusu için valiliğe başvuru yaptı
4 trilyon dolarlık ekonomiyi yönetiyor ama uçağını arızalanana kadar kullandı!
CHP 74 yıl sonra Balıkesir'de ipi göğüsledi: "Oyunu sandıkta bozduk"