İlave Tv'nin sokak röportajı sosyal medyaya damga vurdu.
Asgari ücret 8.500 TL. Hükümet tarafından verilen yüzde 30 zamla beraber en düşük emekli maaşı 5.500 TL oldu.
Vatandaş her gün art arda gelen zamlar, ödeneyem kira ve fatura bedelleri sebebiyle isyanda. İktidar kanadından ise "çözüm" önerileri yerine “Ekonominin şaha kalktığı” yönünde algı yaratılmaya, "sabır-destek" çağrıları gelmeye devam ediyor.
Yapılan sokak röportajlarında yapılan zamlara isyan eden bir vatandaş iktidarı topa tuttu. Vatandaşın yüksek sesle yaptığı açıklamalarla birlikte etrafındaki "destek" kalabalığı arttı.
"SENİN MİLLİYETÇİLİĞİN BATSIN..."
İşte vatandaşın yaptığı o isyan;
"Senin millyetçiliğin batsın ya. Batırdın bizi. Ben ülkücüyüm Ben 10 tane Cumhurbaşkanını biliyorum. Sen nesin ya. Sen kanun, anayasa tanımazsın. Allah zehir zıkkımm etsin. Elim iki yakasında kalsın. Allah o yandaşları kahretsin. Komünizm bunlardan iyi ya. Ben şimdi komünistim. Bu kadar suskun bir millet olmaz ya. Türbanla uğraşıyorlar. 20 senedir türban. Bir simitin hesabıyla geldiler... Bir simitin hesabıyla gidecekler."
Yeniçağ
Çalışana ara zam can suyu olur
Anneler dikkat: Bebeğinizde bu durum varsa astım olabilir
İnan Güney’den AKP'ye sert mesaj: "Sandık Tokadını Yediniz"
Acun Ilıcalı hakkında bomba iddia: Geçen yıl hiç vergi ödememiş
Gizli ihaleyle 58 milyon liraya onarılan pist yine çatladı! Trabzon Havalimanı bir kez daha kapatıldı!
Vatandaş öfkeli 'Erdoğan'dan korkmuyorum! Beni dinliyorsa haram olsun, zıkkım olsun!'
Vatandaşın bankalara borcunda 8 ayda rekor artış
Danıştay’ın Ayasofya kararını mürekkebi kurumadan uygulayan Erdogan, Danıştay’ın ANDIMIZ kararını 2 yıldır neden uygulamıyor?
Irak'ın Erbil kentinde art arda patlama sesleri
Enflasyon pazarda... Osmaniyeli pazarcı: "Alıp alıp gidiyorlardı önceleri, şimdi 3’e, 4’e bölerek lahana veriyoruz"
Ayşe Ateş: "Ya kıyamet kopacak ya da adalet yerini bulacak"
İBB, İmamoğlu’nun “çöküyorlar” dediği Yerebatan Sarnıcı için harekete geçiyor!
Ümit Özdağ Türkiye'yi nasıl kaçak göçmen cehennemine çevirdiklerini açıkladı: "BM yetkilisi Hintli itiraf etti ‘o kadar güzel bir yasa yaptınız ki Türkiye’ye göç edesim geliyor’ dedi"
AKP Genel Sekreteri, Mansur Yavaş'ı eleştireyim derken alay konusu oldu