Taraftarlar HÜDAPAR genel başkanını böyle sıkıştırdı "Baş koymuşum Gaffar Okkan yoluna. Hizbullahçılar, gideceksiniz!"

51 izlenme 16 Mayıs 2023
Reklamlar

Sakaryaspor taraftarları, Bolu'da bulunan bir dinlenme tesisinde HÜDA-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile karşılaştı. Taraftarlar, "Baş koymuşum Gaffar Okkan yoluna" ve "Hizbullahçılar, gideceksiniz!" sloganlarıyla tepki gösterdi.



Bir dinlenme tesisinde HÜDA-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'yla karşılaşa Sakaryaspor taraftarı sloganlar atarak tepki gösterdi.

"Baş koymuşum Gaffar Okkan yoluna" sloganı atan taraftar gurubu "Hizbullahçılar, gideceksiniz!" diyerek bağırdı. Aracın içinde olduğu söylenen Yapıcıoğlu hızla uzaklaştı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu isyan etti: Ayıptır, yazıktır, günahtır! Baba oğul ambulansın önünü kesip şoförü dövmüşlerdi: Oğlu tutuklandı, baba AKP adayı çıktı! Peşpeşe gelen zamlardan sonra viral olan video! 'Ev yapımı biyodizel yakıt üretimi' 'Pelikan grubu Erdoğan sonrasına hazırlanıyor'