Ekrem İmamoğlu kendini tutamadı 5 yıl sonra aynı yerde ceketini çıkarıp kolları sıvadı: 'Bir dejavu yapmam lazım'

34 izlenme 26 Mart 2024
Reklamlar


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde 'Gençliğimiz var' diyerek kollarını sıvadığı sembolik hareketi 'Bir dejavu yapmam lazım' diyerek tekrarladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde katılımcılarla bir araya geldi. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada daha önce sembol haline gelen 'Gençliğimiz var' diyerek kollarını sıvadığı hareketini hatırlattı. Ardından, "Bir dejavu yapmam lazım" diyerek tekrar kollarını sıvadı. Bu anlar, katılımcılar ve basın mensupları tarafından ilgiyle karşılandı ve görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Küre Milli parklara “uçurum salıncağı” yapılıyor. Depremzedelere hukuki hakları konusunda bilgi vermek isteyen avukatlar, AFAD yetkilileri tarafından çadırkentlere sokulmadı! Devlet bankasının emekli veznedarı bir tas çorbaya muhtaç kaldı! "200 liraya çorba vermiyorlar zaten cebimde 200 lira yok" AKP'de büyük çözülme: Fark en az 20 puan!