Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen İmam Halil Konakçı'nın şeriata yönelik yaptığı konuşma vatandaşlara soruldu. Mikrofona konuşan bir vatandaş, "Her konuşması olay oluyor, şöhret peşinde mi? İş peşinde mi? Ülkenin haline bak biz ne peşindeyiz" yanıtını verdi.
"Bu insanların beyinleri bacak arasında kardeşim" diyerek tepkilerini sürdüren vatandaş, "Geçen Cübbeli'yi dinliyorum, ya şoka girdim. Adam diyor ki; 'Erkek erkeğe tokalaşırken fazla uzatmayın' diyor. Biz hangi devirde yaşıyoruz, akıl mantık dışı ya. O zaman biz kurban bayramında grup yapıyoruz biliyor musun. Biz çoluğumuzun çocuğumuzun derdine düşmüşüz. Yarın benim çocuklarım ne yapar, gençler ne yapacak. Biz onu düşünürken, bunların beyinleri hep o bölgeye çalışıyor. Birisi diyor ki 'Fazla traşlı gezmeyin, kısa tutun' diyor." ifadelerini kullandı.
Annesinin ve babasının da hacı olduğunu ifade eden vatandaş "Yemin olsun dinden soğudum, böyle bir din buysa ben bu dinden değilim. Müslümanlıksa da müslüman değilim. Ya bir insan da çıkıp demiyor mu ne biçim konuşuyorsun" dedi.
Odatv.com
İstanbul turizmde Avrupa destinasyonlarını aştı
MHP'den skandal Atatürk portresi!
30 öğrenciye cinsel istismarla suçlanan öğretmen göreve mi döndü?
Mansur Yavaş için YSK’ya başvuran da ‘cinsel tacizci’ çıktı!
Dilipak’tan ‘yeniden seçim’ yorumu: Yolsuzluk dosyaları açılır ki...
AKP'li belediye başkanından ölümden dönen gaziye ağır hakaret!
Erdoğan 'Suriyelilere maaş bağlamadık' demişti, maaş alan Suriyeli 'Burada vatandaşlık alırsak rezil olurum. Maaşım olmaz, çalışamam!'
Türk Tarih Kurumu Başkanlığı’na, Ensar Vakfı yöneticisi Ahmet Yaramış atandı!
Akbelen'de yaşlı kadının ağaca sarılması dünya gündeminde
Cem Uzan konuştu: Soteledikleri paraların nerede olduğunu da biliyorum