CHP'li vekili karalamak isteyen Doğu Perinçek canlı yayında böyle rezil oldu!

119 izlenme 01 Haziran 2021
Reklamlar
CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in canlı yayında “Öcalan’ın avukatlığını yaptı” ifadesi üzerine yayına bağlanarak, “Öcalan’ın değil Perinçek’in avukatlığını yaptım. Özür dilerim” dedi.

Dün akşam Habertürk TV’de Kübra Par’ın sunduğu “Açık ve Net” programına katılan Perinçek, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun ‘terörle’ ilişkili olduğunu ve Tanrıkulu’nun PKK lideri Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yaptığını öne sürdü.

Canlı yayına katılan Tanrıkulu, “Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yapmadım lakin Perinçek’e Öcalan’la görüştüğü için açılan davada avukatlık yaptım. Bunun için kendimden ve beni sevenlerden özür diliyorum” dedi.

Perinçek’in Beka Vadisi’nde Abdullah Öcalan’la yaptığı röportajı ve Perinçek’in bu yüzden yargılandığını hatırlatan Tanrıkulu, bunun kendisi için basın özgürlüğü kapsamına girdiğini belirtti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

KHK ile kapatılan üniversitede 10 milyon liralık malzeme ortadan kayboldu! Esnaf isyan etti! "Tarlamızı sattık şimdi sıra evde" Röportajda konuştukları başına geldi! İktidarı eleştiren emekli adam ifadeye çağrıldı! 29 Ekim Kutlamaları için hoparlörlerden Ulu Önder Atatürk’ün sesinin yayınladığı esnada, çarşaflı bir kadın böyle bağırdı: “Kâfirler için yaşasın cehennem”