Nişantaşı'nda kiralar uçtu: "Keşke aramasaydık, Nişantaşı'nda kiralık dairenin kirasını öğrenmez olaydık"
Tezgâhından ürün çalan kadını böyle kaydetti: "Çantana koyduğunu bırak abla. Bir de gülüyor yaa"
Halil Konakçı susmuyor! Bu sefer de Cuma'nın tatil olmasına karşı çıkanlara 'fuhşiyat içindeler' (fuhuşçu) dedi
Fatih Altaylı: "Türkiye işgal ediliyor. Bu göç değildir. Bunlar göçmen değildir"
Konya'daki Nalçacı pazarında zamlardan dert yanan vatandaş: "Vallahi anamız ağladı. Belediye seçimlerinde ağızlarının paylarını verip düzelteceğiz"
Merkez Bankası faizleri yükseltti, Erdoğan’ın sözleri yeniden gündeme geldi: "Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselemez"
Fatih Altaylı'dan alkol yasağı yazısına "Senin derdin ile" diyenlere: "E be haysiyetsizler. Alkol dinen yasak da faiz serbest mi? Zina serbest mi? Hepiniz zinaya bayılıyorsunuz"
Kâbus gibi gece: İstanbul'un kuzeyini sel vurdu
Bu nasıl iş? Polis baş edemediği yabancı şüpheliyi serbest bıraktı!
Eşi ve çocuklarını kaybeden, çöpten ekmek toplayarak karnını doyurmaya çalışan yaşlı kadın: "En iyisi dama çıkıp kendimi öldüreceğim. Başka çaresi yok"
'Cübbeli Ahmet' adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün villası olduğu iddia edilen ve adeta sarayı andıran ev görüntülendi
Zonguldak'ta maden ocağında göçük! 6 işçi yaralandı, 1 işçi hayatını kaybetti, 280 işçi kurtarılmayı bekliyor
Ermenilerle yaşanan çatışmada şehit olan Azerbaycan askerinin son vasiyeti: “Şehit olursam devletin vereceği 11 bin manata ile köyümün yollarını asfaltlayın”
Fatih Altaylı'dan Erdoğan'a: "Dünyada sen gördün mü bir devlet başkanı çıksın şu kadar çocuk yapacaksın, sigara içmeyeceksin. Sana ne? Hangi gece kiminle yatacağıma bir siyasi karar verebilir mi?"
Ne kasiyer var ne güvenlik, alışverişini yapan parasını kendi ödüyor! O markete giren Türk gözlerine inanamadı: "Ütopik ülke kurmuşlar. Hiç mi hırsızlık olmaz"