Seçime sayılı günler kala İYİ Parti, seçim kampanyaları kapsamında bugün sosyal medya hesaplarından "Özgürlüklere takılan tüm prangalar kırılacak; Gençler Tarih Yazacak" notuyla yeni video paylaştı.
Şimdiye kadar paylaştıkları videolarla ses getiren, İYİ Parti tarafından paylaşılan videoda son videoda, genç erkeğin telefonundan ve sosyal medya hesabından "Yeterli, ne zaman bitecek bu", "Sıkıldım artık, bunun bitmesini istiyorum. Ne zaman bitecek" mesajlarını gönderdiği görülüyor.

Ardından gencin kapısını 2 polis çalıyor, genç kapıyı açtığında ekranda Ocak, 2024 yazısı çıkıyor.
Gençle kardeş oldukları anlaşılan polisler sohbet ederek, gülerek içeri giriyor.
Yeniçağ
Binali Yıldırım da açılış törenine katılmış: Antalya'da faciaya sebep olan teleferiğin 'Türkiye'nin en ucuz teleferiği' olarak tanıtıldığı ortaya çıktı!
Prof. Dr. İlber Ortaylı: Fesli böyle yazıyordu, tamamen cahil!
Yaz Kuran kursunda neler okutuluyor neler!
Kaymakamlık binasından çıkarılan Beyoğlu Belediyesi kaldırımda çalışmaya başladı
CHP'li Ali Öztunç paylaştı 'Cengiz İnşaat'ın şantiyesinde koronavirüs olanlar sisteme girilmiyor'
Güncel corona verilerini paylaşan Bakan Koca’dan flaş 65 yaş açıklaması!
MSB acı haberi duyurdu: Bir şehit
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel verileri açıkladı: Can kaybı 5.645'e, vaka sayısı da 227.982'ye yükseldi!
Doktorlar, mühendisler gidiyor onlar böyle geliyor! Kocaeli Gebze'de bir TIR'ın dorsesinden çıkan kaçak göçmenler, koşarak şehre dağıldı!