Diyanet'in Mekke sorumlusu deste deste paraları sayarken görüntülendi! Savcılık ve Diyanet rüşvet görüntülerine soruşturma başlattı
Adanalı emekli yurttaşlardan erken seçim talebi: "Ölmemek için çalışıyorum. Aç susuz yaşıyoruz, inşallah erken seçim olur"
Vatandaş TÜİK'in enflasyonuna inanmıyor: "İyiye gidiş yok, daha da kötüye gidiyor"
CHP'nin Tuzla "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginden ışıklı gösteri! "Yiğidim aslanım burada yatıyor"
Gazeteci Sertaç Eş'ten dikkat çeken İBB borsası tespiti: "Bu dava çöker! Sadece bu dava çökmez..."
Vatandaş yaz meyvelerine dokunamıyor, kiloyla değil taneyle istedi, onu da pazarcı vermedi!: "Kilosu 150 lira, 130 lira nasıl alalım, tadına bile bakamıyoruz"
Halkın gerçek gündemini haykırdılar: "Eskiden pazara çıktığımızda torbalar dolardı şimdi bakıp geçiyoruz"
'Topuklayan Efe' neler söylemiş neler! 'AKP'nin kumpaslarının kitabını yazıyorum' demişti
Emekli vatandaş "Hocam bugünkü ekonomiyi nasıl görüyorsunuz?" diye sordu, Okan Bayülgen sahnede donakaldı
Adli kontrolle serbest bırakılan AKP'li avukat Mücahit Birinci konuştu: "Mesleği ifa ettiğim için garip bir durumla karşı karşıyayım"
Osmaniyeli depremzedeyi konteyner kentten çıkaracaklar: "Ben nereye gideyim?"
Hastanede genç kadına 'kıyafet' tacizi! 'Teşhirci' diye bağırdı
Eğitim yılının açılışını AKP'li Başkan yaptı, ilkokul çocuklarına iktidarı övdü!
CHP lideri Özgür Özel'in çalışma ofisinin önüne çöp konteyneri ile barikat kuruldu! Emniyet amiri: "Talimatı ben verdim"
Bahçelievler'deki binaya CHP İstanbul İl Başkanlığı yazısı asıldı